Hči Gwyneth Paltrow je čista kopija svoje slavne mame

Magazin 19. Maj 202215:30 0 komentarjev
Gwyneth Paltrow
Profimedia

Gwyneth Paltrow je zelo ponosna na svojo hčer Apple, ki je pred kratkim praznovala 18. rojstni dan.

Ob pomembnem mejniku v življenju hčerke je Gwyneth Paltrow na Instagramu delila objavo, pod katero je zapisala: “18. Malo mi je zmanjkalo besed. Ne bi mogla biti bolj ponosna nate. Ti si vse, o čemer sem sanjala, in še veliko več. Beseda ponos pove premalo, moje srce je polno čustev, ki jih ne morem ubesediti. V vseh pogledih si izjemna. Vse najboljše, draga moja. Upam, da veš, kako posebna si in koliko svetlobe si prinesla vsem, ki imajo to srečo, da te poznajo. To ponavljam ves čas in nikoli ne bom nehala. Z besedami tete Drew: Rodila sem se na dan, ko si se ti rodila. Rada te imam. Mama.”

Igralka se je hčerke razveselila leta 2004 z bivšim možem Chrisom Martinom, s katerim si deli tudi 16-letnega sina Mosesa. Pred časom je razkrila, da se je hčerinega edinstvenega imena domislil njen oče. “Ime je predlagal Chris in vanj sem se takoj zaljubila. Zdelo se mi je izvirno in kul. Ne predstavljam si, da bi jo klicali drugače.”

Prejšnji mesec je zvezdnica izkazala materinsko ljubezen tudi svojemu sinu, ki je praznoval 16. rojstni dan. Pod fotografijo je zapisala: “Odkar si prišel na svet, si ga naredil boljšega. Z vsako mislijo, dejanjem in intuicijo daješ ljudem občutek, da so videni, slišani in cenjeni. Za vse, ki te poznamo, si zelo poseben. Zelo sem srečna, da sem tvoja mama. Uživam vsako minuto tvojega odraščanja. Pravi blagoslov je, da te imam, tvojo modrost, prijaznost in tvoj čudovit pevski glas. Pomeniš mi vse na svetu. Srečen rojstni dan!”

Igralkini sledilci so poleg voščil izrazili tudi, da je ljubezen mame do svojih otrok nekaj resnično neverjetnega ter da čutijo njihovo družinsko povezanost, številni pa so komentirali, kako neverjetno sta si Gwyneth in njena hči podobni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.