Horoskop: Kakšen bo vaš zaključek leta 2022?

Magazin 17. Nov 202207:30
zima
Profimedia

Kako bomo zaključili to leto in kaj je še pomembno, da storimo pred njegovim koncem? Preberite nasvete, ki jih ponuja horoskop.

OVEN

Oven je odločno in eksplozivno horoskopsko znamenje, opremljeno z ekstremno borbenim duhom. Toda proti koncu leta boste morali biti bolj potrpežljivi in znati zadržati svojo impulzivnost. Vaša potrpežljivost in premišljenost bosta nagrajeni, zato se potrudite, da se ne odzivate prehitro.

BIK

To leto je bila vaša glavna naloga, da ste postali bolj osredotočeni nase in se začeli bolje ceniti. Če vam to še ni uspelo, imate še nekaj časa na voljo, da vložite čas in energijo vase. Tudi vaši bližnji bodo imeli veliko koristi od tega, če boste najprej poskrbeli zase.

DVOJČKA

Leto 2022 je za dvojčke leto globokih spoznanj. Še posebej ste se “borili”, da bi vzbudili ljubezen do sebe. Kako vam gre? Bi rekli, da ste v tem letu napredovali? Vložite do konca leta še več truda v to, da se boste sprejeli in začeli iskreno izražati čustva in potrebe.

RAK

Rak je izjemno občutljivo znamenje – ko je vsega preveč, se navadno skrije v oklep. Prav tako raje počaka, preden karkoli ali kogarkoli kritizira. Toda do konca tega leta je vaša naloga, da povečate čustveno zrelost. Zato vam bo v bližajočem konfliktu morda končno uspelo zdržati intenzivnost čustev, s čimer boste presenetili tudi ljudi okoli sebe.

LEV

Lev je znan po tem, da dobro poskrbi zase in za svoj videz. Toda konec leta 2022 leva čaka velik preobrat. Spoznali boste, da so nesebične geste za druge vredne truda. Dajajte drugim – to bo za vas odlična izkušnja. Obdarite nekoga z darilom – darilo je lahko, da si vzamete za nekoga čas ter mu prisluhnete.

DEVICA

Devica je utelešenje strukture in reda. Vse je načrtovano in urejeno vnaprej. V tednih, ki prihajajo, pa se boste soočali z nekaj spontanimi spremembami načrtov. Na to glejte kot na čudovito priložnost, da se naučite večje spontanosti. Ni potrebno, da je vedno vse popolno in po načrtih. Ob koncu leta si dopustite več ustvarjalnosti in sproščenosti.

TEHTNICA

Ravnovesje in harmonija – to je tehtnica. A ta trenutek se spopadate z burnim čustvenim svetom. Veliko se je nabralo v tem letu, in čeprav se vam zdi, da imate vse pod nadzorom, so lahko pred vami bolj intenzivna čustvena obdobja. To je dobro! Naučili se boste soočanja s svojimi občutki in strahovi ter iz situacij, ki prihajajo, zrasti kot oseba.

ŠKORPIJON

Škorpijon se je moral v letu 2022 spopasti s kar nekaj globljimi spremembami. Tudi zdaj tega še ni konec. Ugotovili pa boste, kako pomembno je k spremembami pristopiti mirno. Takšen pristop se bo do konca leta obrestoval. Zdaj, ko številnim zmanjkuje energije, ostanite močni, ostanite pri svojih odločitvah in nazorih – v novo leto boste lahko vstopili veliko močnejši.

STRELEC

Leto 2022 je bilo za strelca leto trdega dela. A nagrade za vložen trud morda še niso prišle. Vaša vztrajnost in potrpežljivost se bosta zdaj lahko končno obrestovali! Zapomnite si, da si zaslužite nagrado. Nato pa boste lahko v letu 2023 svoje delo dvignili še na višjo raven.

KOZOROG

Za kozoroga je bilo leto 2022 polno posebnih vtisov. Veliko stvari se je zgodilo, zato ste morali sprejeti veliko odločitev naenkrat. Ob koncu leta prihaja obdobje, ko se boste lahko poglobili vase – in kaj hitro ugotovili, da ni dobro, če si zastavite preveč opravil hkrati. Morali boste sprejeti še eno pomembno odločitev, da včasih zares drži rek “manj je več”. Čas je, da se spočijete in sprostite.

VODNAR

Ob koncu leta se boste želeli spustiti v vsako pustolovščino, ki vam prekriža pot. Nato pa boste morda ugotovili, da ste preveč razpršeni in zaradi tega nemirni. Občutili boste, kako neverjetno srečni ste lahko pravzaprav, ko je vse bolj umirjeno. Ko ste obkroženi z družino in prijatelji. Ne potrebujete veliko, da ste srečni. Ustvarite si umirjeno konec leta 2022.

RIBI

Vi ste tako zasanjano in neskončno ustvarjalno znamenje! Konec leta je čas, ko lahko vaša romantičnost in ustvarjalnost prideta še bolj do izraza. Za to boste tudi nagrajeni. Okrasite dom, povabite prijatelje ali družino na večerjo. Praznujte, da ste tako dobro prebrodili to leto.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.