Horoskopski znaki, ki veljajo za največje lažnivce

Magazin 15. Feb 202207:00
ženske, obrekovanje
Profimedia

Zdi se, da nekateri lažejo brez težav, drugim laž nekako ne gre z jezika. To naj bi bilo povezano z datumom rojstva, pravijo astrologi.

Včasih je težko ugotoviti, ali nekdo laže. Morda vas je oseba očarala ali pa ste navdušeni nad njeno očarljivostjo, zato boste le stežka prepoznali njeno laž. No, lahko bi vam uspelo s pomočjo astrologije, ki pravi, da so ljudje, rojeni v spodaj naštetih horoskopskih znakih, najbolj vešči pri prikrojevanju resnice – seveda v njihovo korist.

Bik

Ljudje, rojeni v tem znaku, veljajo za tiste, ki jim je morala zelo pomembna. A če verjamejo, da jim bo laganje pomagalo pri doseganju ciljev (kar jim je prav tako pomembno), ne bodo imeli težav, če bo treba uporabiti laž. Dobra plat je, da biki redko lažejo, slaba pa ta, da bodo pri svoji zgodbi vztrajali vse do konca. Če jih že ujamete na laži, jo bodo vztrajno zanikali. V tem primeru morate imeti neizpodbitne dokaze.

Škorpijon

Za škorpijone velja podobno kot za bike, ko gre za soočanje z njihovo lažjo: imeti morate dokaze. Sicer pa so to ljudje, ki veljajo za karizmatične, zato druge zlahka prepričajo o svojem prav. Zdi se, da vedno iz rokava potegnejo nekaj, kar bi drugi radi slišali, zato so jim hitro pripravljeni verjeti. So pravi očarljivci, ki bodo brez težav uporabili laž, če jim bo to pomagalo na njihovi poti.

Rak

Čeprav ljudje, rojeni v tem znamenju, veljajo za zelo čustvene in iskrene, znajo te svoje značilnosti še kako izkoristiti v svojo korist. Njihova dobro razvita intuicija jim je pri tem zelo v pomoč, saj se znajo drugih dotakniti tam, kjer so najbolj ranljivi – sposobni so naplesti zgodbo, ki ji le redko kdo ne bi verjel. Ko jih soočite z lažjo, se bodo na vse mogoče načine izmikali, lahko pa se odločijo tudi za besedni protinapad.

Lev

Osebe, rojene v znaku raka, so zelo zgovorne in rade dramatizirajo – tako si zagotovijo pozornost drugih ljudi, ki jo še kako potrebujejo. Hkrati so to ponosni ljudje, ki si ne bodo dovolili, da bi jih kdo ujel na laži, saj morajo zaščititi svoj ego, ki ne sme biti ranjen. Zato bodo pri svoji zgodbi vztrajali v nedogled, tudi če jim predstavite nedvoumne dokaze o nasprotnem.

Devica

Gre za natančne ljudi, ki pa hkrati dobro prikrivajo dejstvo, da so tudi prebrisani. Zato jih je zelo težko dobiti na laži, saj gre običajno za dobro prikrojeno zgodbo, v kateri je težko zaznati luknje. Če se to le zgodi, pa bodite pripravljeni na to, da bo neresnica težko dokazljiva. Ker so device izjemno bistre, bodo vedno en korak pred vami. Velja še dodati: device zlahka odkrijejo laž pri drugih.

Dvojčka

Po mnenju astrologov so osebe, rojene v tem znaku, najboljši in najpogostejši lažnivci – njihova značilnost je, da so dvolični. Zelo radi klepetajo, govorijo hitro in včasih je težko slediti njihovim mislim. Prav to pa je prednost pri ustvarjanju zgodbe, ki je v njihovo korist. Svoje besede prilagodijo vsaki situaciji. Sami po sebi niso nagnjeni k laganju, a ko se to le zgodi, je njihovo laž izjemno težko odkriti.