Hrvaška polovica nekdanjih 2Cellos eksplodiral na družbenih omrežjih

Magazin 23. Sep 202314:44 3 komentarji
Stjepan Hauser
Stjepan Hauser/Instagram (zajem zaslona)

Hauser, ki se po razhodu z Lukom Šulićem posvetil solo karieri, je postal zvezda družbenih omrežij, kjer ima milijone sledilcev.

Odkar priljubljena dvojica 2Cellos nista več skupaj, Stjepan Hauser, z umetniškim imenom Hauser uspešno nadaljuje svojo kariero, postal pa je tudi ena od zvezd družbenih omrežij,

Kot je povedal v intervjuju za hrvaški portal index.hr, ima na Facebooku, YouTubeu in instagramu na milijone sledilcev. “Eksplodiral sem tako na YouTubeu kot na Instagramu in Facebooku,” je dejal Hauser. “Zadnji dve leti s 2Cellos, ko sem že začel razvijati solo kariero, so me začeli poslušati oboževalci, ki za 2Cellos sploh niso slišali,” je povedal.

Na družbenih omrežjih tako objavlja posnetke svojih glasbenih dosežkov, sodelovanj z drugimi glasbeniki, kot so U2 ali Andrea Bocelli, pa tudi posnetke iz svojega zasebnega življenja.

Ukvarjati se je začel tudi z vinarstvom

Eden od posnetkov, ki je pritegnil veliko pozornosti, je objavljen na Instagramu, Hauser pa na njem predstavlja svoje vino. Začel se je namreč ukvarjati tudi z vinarstvom, vendar pa čelo ostaja njegova prva ljubezen. “To je ena od novih stvari v mojem življenju, vendar je situacija takšna, da nimam dovolj časa, da bi se vsemu posvetil toliko, kot bi želel. Ampak – korak za korakom …” je povedal Hauser.

View this post on Instagram

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Konec preteklega meseca je Hauser začel svojo prvo solo turnejo, imenovano “Hauser – rebel with a celo” (“Hauser – upornik s čelom”), v kateri bo do sredine novembra obiskal veliko evropskih mest, najbližje nam pa bo 25. oktobra, ko bo nastopil v Areni v Zagrebu.

Stjepan Hauser Stjepan Hauser
Instagram (zajem zaslona)
Stjepan Hauser Stjepan Hauser
Instagram (zajem zaslona)
Stjepan Hauser, Andrea Bocelli Stjepan Hauser, Andrea Bocelli
Stjepan Hauser in Andrea Bocelli/PROFIMEDIA
Stjepan Hauser Stjepan Hauser
Instagram (zajem zaslona)
Stjepan Hauser Stjepan Hauser
PROFIMEDIA
Stjepan Hauser Stjepan Hauser
Hauser/Instagram (zajem zaslona)