Hrvaški igralec Goran Višnjić dobil vlogo v Netflixovi uspešnici

Magazin 10. Jun 202210:14
Goran Višnjić, Halle berry
Foto: Profimedia

49-letnik, ki velja za enega najuspešnejših igralcev na Hrvaškem, je dobil še eno pomembno vlogo, s katero bo obogatil svojo kariero.

Goran Višnjić, ki sicer prihaja iz Šibenika, ima veliko razlogov za veselje. Občinstvo ga je najprej vzljubilo v uspešni seriji Urgenca, ki smo jo spremljali tudi pri nas. Zdaj pa bo igral v tretji sezoni Netflixove uspešnice Vikingi: Valhala, ki jo spremlja tudi veliko slovenskih gledalcev.

Z vlogo se je pohvalil tudi sam na družbenih omrežjih, tako da je jasno, da je nadvse ponosen na svoj uspeh. Na Instagramu je namreč objavil sliko iz ameriških medijev ter naslov komentiral z besedami: “To bo še zabavno. Komaj čakam.”

V tretji sezoni bo Goran Višnjić igral Erika Rdečega (Eric the Red), sicer zgodovinsko osebnost in legendarnega vikinškega očeta Leifa Erikssona in Freydis Eriksdotter. Živi v izgnanstvu na Grenlandiji zaradi zločinov, ki jih je zagrešil na Norveškem in Islandiji.

Serija Vikingi: Valhala velja za eno najbolj priljubljenih na Netflixu. Prvič je bila ”na sporedu” februarja letos, ko je bila predvajana prva sezona. Takoj je dosegla veliko gledanost v kar 90 državah po vsem svetu. Zato so se odločili za dodatni dve sezoni, saj se je serija povzpela na Netflixovo lestvico 10 najbolj gledanih serij.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar