Igralec Branko Đurić s hčerko nekoč in zdaj: “Moja mala princesa”

Magazin 28. Mar 202309:13 5 komentarjev
Ela Đurić
Branko Đurić Đuro/INSTAGRAM

Igralec in glasbenik Branko Đurić - Đuro je ob 18. rojstnem dnevu najmlajše hčerke Ele na Instagramu objavil njune skupne fotografije.

V družini igralca in glasbenika Branka Đjurića – Đura in igralke Tanje Ribič imajo veliko razlogov za praznovanje. Njuna najmlajša hčerka Ela je namreč postala polnoletna. Ob 18. rojstnem dnevu se je hčerki poklonil tudi oče, saj je na Instagramu ob čestitki za rojstni dan objavil njeni fotografiji, na eni je bila Ela še dojenček, druga pa je nastala pred kratkim. “18 let pozneje. Vse najboljše moja mala princeska,” je zapisal ponosni očka.

Ela je od očeta nasledila umetniške gene, saj je pred štirimi leti navdušila sarajevsko občinstvo na koncertu zasedbe Bombaj Štampa, katere član je njen oče. “Igram klavir in kitaro ter pojem. Blizu mi je tudi igra, vendar me glasba bolj zanima. Pišem pesmi in načrtujem njihovo izdajo. Najpogosteje so to ljubezenske pesmi, ki nastajajo tako, da jih zlivam na papir,” je po poročanju Dnevnika.hr v enem izmed intervjujev dejala Ela.

Zakonca Đurić in Ribić sta sicer starša dveh deklet. Poleg 18-letne Ele imata tudi 26-letno hčerko Zalo, ki se prav tako ukvarja z igralstvom. Branko Đurić ima iz prvega zakona še sina Filipa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje