Igralec iz Komisarja Rexa živi nenavadno zasebno življenje

Magazin 09. Apr 202312:15
Gedeon Burkhard
Profimedia

Gedeon Burkhard, igralec, ki ga najbolj poznamo po vlogi v priljubljeni televizijski seriji Inšpektor Rex, je s svojo očarljivo igro osvojil srca številnih gledalcev. Nedavno pa je igralec zaradi svojega zasebnega življenja pritegnil pozornost javnosti.

Zvezdnik je v poliamornem razmerju z dvema ženskama, Ann-Britt Dittmar in Sasho Veduta, ki živita z njim v Berlinu. V intervjuju za revijo Bunte je izjavil, da je njihov odnos pravi trojček, ne samo seksualno, ampak je njihov odnos uravnotežen in globoko povezan v vseh pogledih.

V istem intervjuju je Ann-Britt Dittmar dejala, da bo njegova naslednja naloga poiskati večjo posteljo, saj je za vse tri trenutna premajhna, jasno pa so dali vedeti, da v večji postelji za še eno osebo ni prostora.

Kar naredi ”bivalno ureditev” še bolj zanimivo, je to, da v stanovanju živi tudi njegova mama, igralka Elisabeth von Molo. Razkril je, da njegova mati ni bila vedno navdušena nad njegovimi prijatelji, njegovi partnerici pa je sčasoma vzljubila. Življenjski slog, ki ga je izbral, je za nekatere seveda presenečenje, vendar se zdi, da ustreza njemu in njegovima izvoljenkama.

Našel je način, kako uravnotežiti globoko povezanost z dvema ženskama ter obenem ohraniti ljubeče in podporno družinsko okolje s svojo mamo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.