Igralec Nicolas Cage, ki ima že 4 vnuke, bo tretjič postal oče

Magazin 10. Jan 202214:39 0 komentarjev
Nicolas Cage
Profimedia

Pred kratkim je proslavil 58. rojstni dan in se hkrati razveselil lepe novice, da bo poleti še tretjič postal oče.

Soproga priljubljenega hollywoodskega zvezdnika Nicolasa Cagea, 27-letna Japonka Riko Shibata, je sporočila, da je noseča ter da bo otrok na svet pokukal v poletnih mesecih. Riko in Nicolas sta se poročila lani na valentinovo v Las Vegasu po enem letu zveze.

Njegov najkrajši zakon je trajal štiri dni

Sicer pa je igralec že štirikratni dedek in bo tako njegov najmlajši, tretji otrok, mlajši od njegovih vnukov. Sin Nicolasa Cagea, 31-letni Weston Coppola Cage (igralec in glasbenik), je bil trikrat poročen in ima štiri otroke: sedemletnega Luciana Augustusa, šestletnega Sorina ter enoinpolletni dvojčici Cyress Zare in Venice Zohar. Nicolas je sina Westona dobil v zvezi z igralko Christino Fulton.

Prva soproga slavnega igralca je bila njegova stanovska kolegica, Patricia Arquette. Ločila sta se leta 2001, v zakonu sta preživela šest let. Nato se je spustil v zvezo z Liso Marie Presley, hčerko Elvisa Presleyja, s katero sta se poročila. Njun zakon ni trajal dolgo, saj je že po 107 dneh Nicolas vložil zahtevo za razvezo. S tretjo soprogo, Alice Kim, ima 16-letnega sina Kal-Ela. Z Alice sta bila dolgo par – skupaj sta preživela 12 let, a sta se potem ločila. Naslednji njegov zakon je bil najkrajši, leta 2019 se je poročil z Eriko Koike, a je že čez štiri dni podal vlogo za ločitev.

Za pol leta ju je ločila pandemija

Zdaj uživa v zakonu s precej mlajšo Riko in se veseli prihoda novega družinskega člana. Njuna zveza je sicer že na začetku prestala veliko preizkušnjo – zaradi pandemije koronavirusa sta pol leta preživela vsak na svoji strani sveta.

Nicolas Cage in Riko
Profimedia

Zaradi prepovedi potovanj Riko pol leta ni smela zapustiti Japonske, medtem pa je Nicolas ta čas preživljal na svojem ranču v Nevadi. Očitno ju je vse skupaj še bolj povezalo, saj sta svojo zvezo kronala s poroko, zdaj pa se veselita naraščaja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!