Igralka Courteney Cox je prodala hišo, ker naj bi v njej strašilo

Magazin 11. Mar 202209:45 0 komentarjev
Courtney Cox
Profimedia

Ameriška igralka Courtney Cox je zaradi izjemno bizarnega razloga prodala svojo hišo. Pravi, da je v njej strašilo in da so vsi videli uročeno žensko na postelji.

Že prej naj bi se v domu Courtney Cox (57) dogajale nenavadne stvari, vendar igralka ni verjela v duhove, dokler se ni zgodil pripetljaj, ki je vse spremenil. Takrat se je Courtney iz svojega doma v Los Angelesu tudi izselila.

Pred kratkim je gostovala v oddaji Jimmyja Kimmla (54), kjer je povedala svojo strašno izkušnjo. Ker je igralka zvezda nove grozljivke-komedije, jo je voditelj Kimmel vprašal, ali je kdaj videla duhove. ”Sprva nisem verjela,” je bil njen odgovor.

Jimmy Kimmel, Courtney Cox
Profimedia

Hiša, v kateri je živela Courtney, je bila nekoč v lasti plesalke Gypsy Rose Lee, pozneje pa je v njej živela pisateljica in glasbenica Carole King (80). Nekega dne je Carole prišla h Courtney, da bi naredili seanso in duha odgnali s posesti. ”Ves čas sem bila skeptična,” priznava Courtney.

Courtney Cox
Profimedia

V oddaji je povedala: ”Carole King je prišla na obisk in povedala, da se je v tej hiši neki par grdo razšel in da zato tu prebiva duh. Seveda nisem verjela, a drugi, ki so bili takrat pri meni, so dejali, da so videli žensko, ki sedi na robu postelje.” In čeprav jim ni verjela, Courtney ni ostala ravnodušna. Potem pa je nekega dne mimo hiše prišel poštar in ji povedal nekaj res neverjetnega.

”Ko sem bila doma, je na mojih vratih pozvonil poštar. Odprla sem in vprašal me je, ali vem, da je ta hiša zakleta. Začudeno sem ga pogledala, on pa je s prstom pokazal za moj hrbet in rekel, da zato, ker nekdo stoji za mano. In to je bil trenutek, ko sem si rekla, da je dovolj in da bom hišo prodala,” je povedala igralka. Že čez nekaj dni je res spakirala stvari in se odselila.