Igralka Dakota Johnson ne mara družbenih omrežij

Magazin 15. Nov 202216:30
Dakota Johnson
Profimedia

Igralka Dakota Johnson (33) ni tipična zvezdnica. Svojo zasebnost namreč skrbno čuva in na družbenih omrežjih skoraj nikoli ne objavi ničesar, kar ne bi bilo vezano na njen posel.

Rjavolaska, ki je hčerka zvezdnikov Dona Johnsona (72) in Melanie Griffith (65),  se je med zvezdnice izstrelila z vlogo Anastasie Steele v 50 odtenkih sive. Že nekaj časa pa je srečna s pevcem skupine Coldplay, Chrisom Martinom (45), sicer nekdanjim soprogom igralke Gwyneth Paltrow (50). ”Osebno se mi zdi pomembneje zasebno življenje ohraniti zase, kot ga promovirati v medijih. Sama se nočem bahati po družbenih omrežjih,” je izjavila. Njen pogled na družabna omrežja je torej povsem drugačenod teistega, ki ga imata njena mama in babica, tudi igralka Tipi Hedren (92). ”Mami in babi sta zelo aktivni na Istagramu, njima se to ne zdi nič takega, jaz pa imam drugačno mnenje,” pravi Dakota, ki priznava, da ji živeti s slavo ne gre najbolje od rok.

Dakota Johnson, Melanie Griffith, Don Johnson
Profimedia – Melanie Griffith, Dakota Johnson, Don Johnson

Priljubljeni igralec Don Johnson, ki je zaslovel z vlogo detektiva Nasha Bridgesa v istoimenski seriji, je razmišljal o vlogi svoje hčerke v ekranizaciji svetovno znanega romana 50 odtenkov sive. Igralec je izjavil, da tega filma ne bo nikoli gledal, ker preprosto ni njegov tip filma, in ne zato, ker njegova hčerka igra v eksplicitnih seksi prizorih. “Ne bom ga gledal, ker to ni film, ki me zanima. Tako kot nikoli nisem gledal filmov Somrak saga in Vampirski dnevniki. To preprosto ni žanr, ki bi me zanimal,” je dejal Johnson in erotično uspešnico primerjal z najstniško fikcijo.

Chris Martin, Dakota Johnson
Profimedia – Chris Martin in Dakota Johnson

Don poudarja, da ni težava v goloti, ki jo implicira vloga Anastasie Steele, ki jo igra njegova hči Dakota. “Ne vem, ali je neprijetno, a igranje je družinski posel. Prevzamemo značaj likov, in to je lik, ki ga je morala igrati Dakota. Ljudje težko razlikujejo med tem, kar počnemo, in tem, kar smo,” je še komentiral zvezdnik kultne detektivske serije.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.