Internet ponorel: “Kaj se dogaja z obrazom Willa Smitha?”

Magazin 19. Nov. 202114:07 > 14:46
Delite:
Will Smith
Foto: Profimedia

Hollywoodski zvezdnik v zadnjih dneh promovira novi film, hkrati pa je poskrbel za svojevrstno vršanje po družbenih omrežjih.

Will Smith je namreč v sredo gostoval v BBC-jevem šovu zaradi promocije svojega filma King Richard. Gledalcem se je 53-letni igralec zdel drugačen, številni uporabniki družbenih omrežij so to pripisali uporabi botoksa.

“Kaj se dogaja z obrazom Willa Smitha?”, “Res je videti čudno”, “Govori zelo zadržano in ni videti kot Will Smith”, “Je morda pretiraval z botoksom?” se glasijo komentarji na Twitterju, ki so se pojavili po njegovem nastopu v šovu.

Isti dan se je pojavil tudi na londonski premieri filma, po fotografijah sodeč pa je njegov obraz brez gubic. Slavni igralec se na komentarje še ni odzval.

Will Smith
Foto : Profimedia

Sicer pa ni edini, ki je bil v zadnjem času tarča tovrstnih kritik. Pred kratkim je oboževalce s spremenjenim videzom presenetil tudi Tom Cruise, ki so mu pripisali plastične operacije.

Will in njegova žena Jada Pinkett Smith sta bila lani ena od glavnih tem medijev, ki se ukvarjajo s slavnimi in znanimi, saj sta precej odkrito govorila o zakonu. Jada mu je priznala, da je bila nezvesta, pozneje pa je še Will dejal, da ni bila edina v njunem zakonu, ki je “skočila čez plot”.

“Jada ni nikoli verjela v klasičen zakon. Odraščala je v družini, v kateri so bile zveze sproščene, povsem drugače kot v moji družini. V večjem delu najine zveze je bila monogamija nekaj, kar sva izbrala sama, ne pa nekaj, česar sva vajena,” je Will razkril v enem od intervjujev. O tej temi se je razpisal tudi v svoji knjigi z naslovom Will, v kateri je med drugim odkrito opisal, kako se je spopadel s krizo v zakonu. Očitno jima je uspelo zgladiti vsa nesoglasja, saj sta še vedno skupaj.

Komentari

Vaš komentar