Jack Nicholson boleha, leto dni ga že ni bilo v javnosti

Magazin 14. Sep. 202122:30
Delite:
Jack Nicholson
Foto: Profimedia

Trikratnemu oskarjevcu in znanemu hollywoodskemu igralcu naj bi se v zadnjem letu zdravstveno stanje poslabšalo.

Tako vsaj pravijo njegovi prijatelji, ki ga redno obiskujejo v njegovi vili na Beverly Hillsu. Nazadnje se je na velikih platnih pojavil pred kar 11 leti, ko je ob Reese Whiterspoon igral v filmu z naslovom Kako veš. V javnosti se ni pokazal že več kot eno leto, tisti, ki so mu blizu, pa so za RadarOnline razkrili, da igralec trpi za demenco, zaradi katere ni zmožen samostojno živeti.

“Z Jackom sva bila vrsto let prijatelja, in kolikor vem, ne hodi več iz hiše. Mislim, da zanj zdaj skrbita sin in hčerka,” je dejal eden od njegovih prijateljev in dodal, da je sicer v dobrem fizičnem stanju, vendar to ne velja za njegov um. Nazadnje so ga na javnem dogodku opazili leta 2020, na tekmi Los Angeles Lakersov in New York Knicksov. Takrat sta mu družbo delala sin Ray in raper Tory Lanez.

Jack Nicholson, tekma
Foto : Profimedia

Pred časom bi moral igrati v ameriški različici nemškega filma Toni Erdmann, a naj bi v zadnjem trenutku odstopil od vloge. Takrat so se v medijih pojavila ugibanja, da je to storil zaradi demence, saj naj si ne bi mogel zapomniti besedila, vendar je Nicholson ta ugibanja zavrnil in dejal, da so njegovi možgani še vedno možgani matematika. Pojasnil je, da se mu preprosto ne ljubi delati.

“Menda ne bom delal do smrti, nisem se zato odločil za ta poklic. Prav nič me ne sili k temu. Človek se stara in spreminja. Nisem volk samotar, a tega ne potrebujem več. Ne uživam v tem, to je vse,” je izjavil priljubljeni igralec, ki je v času svoje zavidanja vredne kariere posnel 66 filmov in dobil tri oskarje, za katere je bil nominiran kar 12-krat.

Jack Nicholson še vedno živi v 330 kvadratnih metrov veliki hiši na Mulholland Drivu, ki jo je kupil davnega leta 1969 za 80 tisoč dolarjev. Njegova soseda sta bila svoje čase Warren Beatty in Marlon Brando, ki sta imela sloves neutrudnih ljubiteljev divjih zabav, prav tako kot Nicholson, zato so to sosesko na Beverly Hillsu klicali tudi Bad Boy Drive. Pozneje je kupil še dve sosednji hiši, da bi si tako zagotovil zasebnost.

Komentari

Vaš komentar