Jamie Lee Curtis pred kamerami ne želi več skrivati svojega telesa

Magazin 15. Mar 202213:45 0 komentarjev
Jamie Lee Curtis
Profimedia

Slovita igralka, ki je v svoji karieri zaigrala v vrsti nepozabnih vlog, se je odločila, da pred kamero ne bo več skrivala svojega telesa. Jamie Lee Curtis pravi, da ne bo več stiskala trebuščka in da se bo širši javnosti prikazala takšna, kakršna je v resnici.

Jamie Lee Curtis se je po desetletjih filmske kariere odločila, da ima dovolj. Kot je razkrila, je v prihajajočem filmu Everything Everywhere All at Once zavrnila kakršnekoli olepšave svojega telesa, saj se je želela pokazati takšna, kakršna je v resnici.

”V svetu obstaja industrija, vredna milijarde in trilijone dolarjev, ki si prizadeva zakriti, prikriti stvari. Korektorji. Oblikovalci telesa. Filerji. Tretmaji. Oblačila. Dodatki za lase. Produkti za lase. Vse z namenom, da prekrijemo to, kar v resnici smo,” je zapisala igralka v svoji objavi na Instagramu. Ob tem je objavila sliko svojega lika v filmu, računovodkinje Deirdre Beaubeirdra.

63-letna igralka je pojasnila, da je že na začetku opozorila ekipo, da tokrat ne želi ničesar prikriti, zakriti. ”Vse od svojega 11. leta sem vlekla trebuh noter, to je bilo takrat, ko sem se bolje začela zavedati svojega telesa, kavbojke pa so bile super ozke. Pri tej novi vlogi pa sem želela sprostiti vse svoje mišice, ki sem jih doslej uporabljala zato, da sem držala trebuh raven. Tak je bil moj cilj. Nikoli doslej se nisem počutila tako svobodno, tako kreativno kot tudi fizično,” je zapisala Jamie Lee, ki si je ob tem prislužila številne pohvale.

Igralka je doslej kar nekajkrat razkrila svoje telo, najbolj znan prizor v tem smislu pa je slavni striptiz iz filma Resnične laži. ”To je bila zelo močna izkušnja, za katero sem zaslužna povsem sama. Tam smo bili jaz, glasba, tri kamere in pa približno sto tipov,” je šaljivo priznala v pogovoru za InStyle pred časom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!