Jason Momoa si je omislil tatu na zelo zanimivem mestu

Magazin 20. Sep 202212:15
Jason Momoa
Profimedia

Jason Momoa je pred kratkim že šokiral oboževalce, ko si je obril svoje slavne pramene - zdaj pa ima še tetovažo na glavi!

Zvezdnik je na Instagramu ponosno pokazal novo tetovažo, ki krasi njegovo glavo. Številni so se odzvali na nov videz, vključno z igralcem Hitri in drzni. Tyrese Gibson je komentiral: “Ljubim te veliki brat, tvoj duh je skromen in tako nalezljiv in odličen! Dobrodošel v družini Hitri in drzni!” Jason Momoa bo namreč zaigral v novem filmu priljubljene franšize.

V začetku tega meseca je igralec pokazal ljubezen do okolja tako, da si je obril glavo. “Aloha, vsi,” je začel v videu, ki ga je delil na Instagramu, preden je dodal: “Daj mi te kitke.” Ko je v rokah držal dva dolga kosa postriženih las, je nadaljeval govor, medtem ko so nadaljevali s striženjem. “Brijem si lase … to delam za …” je rekel, preden je pokazal na novo obrito stran svoje glave. “Nikoli nisem čutil vetra tam!” je dodal. “To počnem zaradi plastike za enkratno uporabo. Utrujen sem od uporabe plastičnih steklenic, moramo prenehati, plastične vilice, vse to gre v našo zemljo, gre v naš ocean.”

Za reševanje planeta se Jason močno zavzema. Avgusta je s Hawaiian Airlines opravil posebno potovanje iz Los Angelesa na Havaje, da bi proslavil partnerstvo letalske družbe z njegovim vodnim podjetjem Mananalu. Nič hudega sluteče potnike je presenetil z osebno delitvijo aluminijastih steklenic, napolnjenih s prečiščeno vodo. Uporabnik TikToka je objavil videoposnetek njegove akcije, zraven pa je zapisal: “Ko je Jason Momoa vaša stevardesa.” Igralec je posebno priložnost dokumentiral tudi na svoji Instagram strani z lastnim videoposnetkom.

Poleg tega se je sprijaznil tudi s svojim spreminjajočim se videzom, ki seveda postaja starejši. Razkril je, da je obžaloval izgubo svojih definiranih trebušnih mišic po operaciji kile in poskuša sprejeti svoje novo “očkovo telo.” “Pravzaprav ne delam trebušnjakov,” je igralec povedal voditelju Jamesu Cordenu v oddaji The Late Late Show in se pošalil: “Poskušam to očkovo telo ohraniti še malo dlje.”

V začetku tega leta je bil operiran po zaključku nadaljevanja Aquamana in se dan pozneje udeležil 94. podelitve oskarjev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.