Jason Statham pri 54 letih že drugič očka

Magazin 08. Feb 202211:15
Jason Statham, Rosie HW
Foto: Profimedia

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley je v Londonu povila deklico, podrobnosti o imenu pa zaenkrat ostajajo skrivnost. To je drugi otrok, rojen v zvezi z igralcem Jasonom Stathamom, par pa je znan po tem, da le redko razkriva podrobnosti iz družinskega življenja.

Tudi novico o novorojenki, ki je v začetku februarja prijokala na svet, je angleškim medijem kot prvi razkril bližnji družinski član. Manekenka Rosie Huntington-Whiteley in igralec Jasona Stathama, ki bo poleti dopolnil 55 let, sta starša postala že drugič. Par namreč že ima sinčka Jacka Oscarja, ki ju je razveselil junija 2017.

Novica o nosečnosti je v javnost prišla avgusta lani, ko je lepotička veselo novico delila na družbenem omrežju Instagram s skrivnostnim sporočilom. 34-letna manekenka novice doslej še ni potrdila na družbenih omrežjih, kot je to storila ob rojstvu sina Jacka Oscarja. Slednji se sicer občasno pojavlja tudi v objavah na njenih družbenih omrežjih, a pri tem lepotička poskrbi, da njegov obraz ni viden.

Manekenka po rojstvu prvorojenca ni skrivala težav, ki jih je imela v boju z odvečnimi kilogrami, pridobljenimi v nosečnosti. Kot je dejala v enem izmed intervjujev, ji je šele po dolgih mesecih vadbe in uravnotežene prehrane uspelo izgubiti odvečnih 25 kilogramov.

Komentari

Vaš komentar