Je električni avtomobil prava izbira za vas? Cupra ima odgovor

Magazin 14. Sep 202110:45
Cupra
Cupra

Telefonska aplikacija EV&me sledi uporabnikovim navadam, poučuje o elektromobilnosti in presodi, ali bo nakup električnega avtomobila pravilna izbira.

Aplikacija EV&me by CUPRA voznike pouči o ključnih informacijah glede električnih avtomobilov in njihovih prednostih oziroma slabostih, ki jih lahko prinesejo v življenjski slog uporabnika.

Aplikacija sloni na štirih glavnih funkcijah, in sicer Journey, Compare, Model in Explore, ki nabirajo in analizirajo informacije vsakega posameznega uporabnika, aplikacija pa presodi potencialne finančne prihranke, če bi se uporabnik odločil za električno vozilo.

Zavihek Journey hrani podatke potovalnega računalnika, torej čas, prevoženo razdaljo in povprečno hitrost, ter podatke preračuna v porabljeno energijo izbranega modela znake Cupra. Zavihek Compare primerja stroške potovanj in vzdrževanja s Cuprinimi električnimi ali e-hybrid modeli ter oceni potencialne dolgoročne prihranke. V zavihku Model lahko uporabnik primerja tehnične podatke različnih Cuprinih modelov in presodi, kateri bi mu najbolj ustrezal.

Zadnji od zavihkov je Explore, v katerem se uporabnik pouči o splošnih informacijah o električnih in hibridnih vozilih, spremlja novice o Cuprinih modelih in poišče najbližja polnilna mesta. Inovativna aplikacija je na voljo od 9. septembra, kar je nenaključno tudi svetovni dan električnih vozil.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje