Jeff Bridges razkril, da je zaradi hčerine poroke sodeloval s trenerjem

Magazin 16. Nov 202212:15
Jeff Bridges
Profimedia

Jeff Bridges se je razgovoril o pomembnem mejniku v hčerinem življenju.

V nedavnem intervjuju za The Independent je 72-letni igralec razpravljal o zdravstvenih izzivih, s katerimi se je soočal, preden je svojo hčerko Hayley Roselouise Bridges pospremil do oltarja na njeni poroki avgusta 2021. Oktobra 2020 so mu diagnosticirali neHodgkinov limfom, januarja 2021 pa je zbolel za covidom-19. Pozneje lani je objavil, da je njegov rak v remisiji. “Pred hčerkino poroko je bil prvi cilj, kako dolgo lahko stojim pokonci.”

Po besedah ​​oskarjevca je takrat lahko stal le 45 sekund. Nato je skupaj s trenerjem povečal število korakov, ki jih je lahko naredil, in stabiliziral dihanje ob uporabi kisikove pomoči. Za publikacijo je povedal, da ga je vsakodnevno delo s trenerjem samo prisililo, da je delal še več. “Končno sem nekega dne rekel: Mogoče mi bo pa le uspelo. In izkazalo se je, da je nisem samo pospremil do oltarja, ampak sva tudi zaplesala skupaj. To je bilo čudovito.”

Njegova hči Hayley se je poročila s svojo dolgoletno ljubeznijo Justinom Shanom v parku Kestrel v Santa Ynezu v Kaliforniji.

Jeff Bridges je maja 2022 za revijo People razkril tudi, da je skoraj pet mesecev preživel v bolnišnici, ko so bile njegove zdravstvene težave najhujše. “Nisem imel nikakršne obrambe. To počne kemoterapija – odvzame ti ves imunski sistem. Nisem se imel s čim boriti. Covid je povzročil, da je bil moj rak videti kot nič.” Dodal je še, da se v postelji ni mogel premakniti, ne da bi poklical medicinsko sestro, da mu pomaga s kisikom. “Bil sem zelo blizu smrti. Zdravniki so mi ves čas govorili: ”Jeff, boriti se moraš. Ne boriš se.” Bil sem v načinu predaje. Bil sem pripravljen iti. Plesal sem s svojo smrtnostjo.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.