Jennifer Garner že leta sledi temu lepotnemu receptu, ki odlično deluje

Magazin 28. Jan 202317:15
Jennifer Garner
Profimedia

Hollywoodska igralka Jennifer Garner ne skriva, da je že leta zvesta lepotnemu receptu, ki ji ga je nekoč zaupala dermatologinja, in zdi se, da deluje odlično.

Slavna igralka Jennifer Garner je znana po tem, da zelo skrbno pazi na svoje telo in se trudi, da bi bila njena nega kar čim bolj optimalna, vedno in povsod pa sledi enemu lepotnemu nasvetu, ki ji odlično služi že leta.

Igralka je v mladih letih ves čas poslušala lepotne nasvet svoje mame Patricije, ki ji je vedno na srce polagala, da obraz seže vse do dekolteja in da je to celotno področje še kako pomembno negovati in mu posvečati kar čim več časa in pozornosti.

Jennifer Garner
Profimedia

Jennifer to upošteva še danes, zato v svojo jutranjo in večerno rutino ves čas vključuje kreme in serume, ki njeno kožo izdatno negujejo, vlažijo in hranijo in jo tako ohranjajo čvrsto in mladostno.

Igralka je že zelo zgodaj začela igrati v gledališču in seveda je morala tam nositi  tudi težke gledališke maske, ki so za kožo vse prej kot prijazne.

Verjetno največji vtis pa je na njo pozneje naredila dermatologinja dr. Doris Day, ki ji je na srce položila, da ni pri petdesetih nič lepšega kot gledati kožo, ki je bila pri dvajsetih zaščitena pred soncem.

Jennifer Garner
Profimedia

Vsekakor Jennifer to vsakodnevno upošteva in doma nikoli ne zapušča, ne da bi pred tem na obraz nanesla izdatno merico zaščitne kreme, kar je v njenem primeru še zlasti pomembno, saj živi v sončni Kaliforniji in je soncu toliko bolj izpostavljena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.