Jessica Alba z novo pričesko potrjuje najbolj trendno dolžino las tega leta

Magazin 30. Nov 202116:15 0 komentarjev
jessica alba
Profimedia

Jessica Alba se pridružuje zvezdnicam, ki so se letos odpovedale dolgim lasem. Tako kot številne druge se je odločila za paž pričesko.

Jessica Alba je presenetila z novo pričesko. Igralko smo poznali po dolgih valovitih laseh, tokrat pa se je odločila za veliko spremembo – izbrala je kratko paž pričesko, ki ji je dodala zanjo značilne valove.

Svojo novo podobo je Jessica delila na Instagramu s skoraj 20 milijoni sledilcev. Tudi pri tokratnem striženju je zvezdnica zaupala frizerki Brittney Ryan, ki skrbi za urejene pričeske številnih hollywoodskih zvezd – med njimi sta tudi Paris Hilton in Lisa Rinna.

jessica alba
Profimedia

Jessica Alba se je s to spremembo pridružila zvezdnicam, ki so v letošnjem letu že presenetile s krajšo pričesko – zdi se, da je paž dolžina najbolj priljubljena dolžina leta. Pred kratkim sta se za takšno pričesko odločili tudi Kourtney Kardashian in Selena Gomez, ki sta prav tako sloveli po čudovitih dolgih laseh.

selena gomez
Profimedia

Zakaj je paž pričeska tako priljubljena?

Izbira pričeske lahko celotnemu videzu doda ali odvzame piko na i. Paž pričeska je svojo priljubljenost začela pridobivati v začetku 20. let – takrat jo je igralka Mary Thurman nosila kot simbol samostojnosti in neodvisnosti od moških. Ker je pričeska močno nasprotovala takratnim družbenim normam, je bila Mary označena za “najgršo žensko na svetu”. Hkrati je z uporništvom tudi pozivala ženske k emancipaciji.

Danes je paž pričeska pogost odgovor na notranji glas, ki nam sporoča, da je čas za spremembo. Poleg tega gre za odlično osvežitev celotnega videza in potrjeno rešitev za ohranjanje zdravih las.