Jessica Biel je z nenavadnim krilom pokazala popolno poletno kombinacijo

Magazin 29. Jun 202213:30 0 komentarjev
Jessica Biel
Profimedia

Hollywoodska igralka Jessica Biel se te dni mudi v Parizu, kjer ji družbo dela slavni mož, glasbenik Justin Timberlake, za to priložnost pa je izbrala zanimivo modno kombinacijo.

Ameriška igralka Jessica Biel je svetovno slavo dosegla, ko je sprejela vlogo v družinski seriji Sedma nebesa. V njej je igrala starejšo sestro in te vloge se še dan danes spominjajo številni njeni oboževalci, ki jo spremljajo že od začetka njene kariere.

Pozneje je sprejela številne druge vloge, a se zdi, da je ta številnim do dan danes najbolje ostala v spominu.

Danes je ponosna mamica dveh otrok, vse od leta 2007 je v razmerju z glasbenikom Justinom Timberlakom, s katerim sta poročena od leta 2012, ko sta usodni da dahnila na razkošni poroki v Italiji.

Čeprav imata polne roke s svojima karierama in dvema otrokoma, si še vedno od časa do časa rada vzameta čas samo zase. Nedavno sta se potepala po Parizu, kjer sta več kot uživala, Jessica pa je imela ves čas nasmeh do ušes.

Modni kritiki pa so bili navdušeni predvsem nad njeno modno kombinacijo, ki je bila v stilu ulične mode, a vseeno tako zelo drugačna, da je delovala zelo pariško.

Za sprehod in modno revijo v Parizu je igralka izbrala usnjeno krilo, ki je bilo oblikovano na nadvse zanimiv način, zraven pa je kombinirala precej enostavno belo majico s potiskom in vse skupaj zaokrožila z udobnimi športnimi copatami.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!