Julia Roberts prekinila molk po smrti Matthewa Perryja: “Srce parajoče”

Magazin 05. Dec 202308:28 0 komentarjev
Matthew Perry in Julia Roberts
Julia Roberts in Matthew Perry v seriji Prijatelji. (Foto: PROFIMEDIA)

Dober mesec po smrti priljubljenega igralca Matthewa Perryja se je od njega poslovila tudi igralka Julia Roberts, sicer njegovo nekdanje dekle.

V intervjuju za Entertainment Tonight je igralka Julia Roberts spregovorila o Matthewu Perryju, ki je umrl oktobra pri 54 letih.

“Nenadna smrt nekoga tako mladega je srce parajoča. Mislim, da nam vsem pomaga biti hvaležen za to, kar imamo, in nadaljevati na pozitiven način, kakor najbolje znamo,” je dejala.

Julia Roberts in Matthew Perry sta bila v devetdesetih letih par približno tri mesece, in sicer v času, ko je Roberts igrala manjšo vlogo v Prijateljih. O njuni kratki romanci je Perry pisal tudi v knjigi Prijatelji, ljubimci in velika grozna stvar (Friends, Lovers and the Big Terrible Thing).

“Poslal sem ji tri ducate rdečih vrtnic, na voščilnici pa je pisalo: ‘Edina stvar, ki je bolj vznemirljiva od tega, da boš sodelovala v seriji, je, da imam končno izgovor, da ti pošljem rože,'” je zapisal v knjigi.

Za Julio Roberts je dejal, da se je zdelo, kot da je “na tem planetu zato, da bi nasmejala svet in zdaj še posebej mene. Na prvem zmenku sem se nasmihal kot petnajstletnik.”

Za ET je igralka dejala še, da je imela med snemanjem serije Prijatelji “samo dobre misli in občutke”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!