Kaj pomeni posebna pentlja, ki jo ob Wimbledonu pripne Kate Middleton?

Magazin 16. Jul 202212:52 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Cambriška tudi ob prestižnem teniškem dogodku vsako leto znova navduši s svojim videzom. Tega pa redno dopolni s posebno vijolično-zeleno pentljo, ki ima prav poseben pomen.

Vojvodinja Cambriška širšo javnost navdušuje tudi s svojo modno izbiro, bodisi na svečanih dogodkih ali športnih prireditvah, kakršna je Wimbledon. Pogosto jo videvajo v bleščečih biserih in zavidljivih kosih nakita, svojemu videzu pa ob vsakem Wimbledonu doda še vijolično-zeleno pentljo.

Pentljo namreč lahko nosijo le člani elitnih teniških klubov. Vojvodinja je članica All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC), torej elitnega teniškega kluba, zato ima dovoljenje za nošenje posebne pentlje. Omenjeni klub ima le 375 članov, na čakalni listi pa jih je več kot tisoč.

Kate Middleton
Profimedia

Kate si je pentljo prvič nadela 2017, vse odtlej pa jo vestno nosi na teniških dvobojih, ki si jih ogleda. Izpustila jo je le 2018 ob ogledu ženskega finala Wimbledona, ki si ga je ogledala skupaj z Meghan Markle.

Pentlja namreč simbolizira uradne barve Wimbledona, wimbledonsko vijolično in wimbledonsko zeleno. Prav tako Kate Middleton svojo garderobo ob ogledu teniških dvobojev prilagodi izbrani barvni lestvici, leta 2019 je izbrala zeleno obleko Alexandra McQueena, tudi lani je blestela v zeleni izpod rok oblikovalke Emilie Wickstead.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!