Kaj se je dogajalo na poročni večerji Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja

Magazin 25. Maj 202207:30 0 komentarjev
Kourtney Kardashian in Travis Barker
Profimedia

Poroka Korutney in Travisa je postala viralna – a ne iz razloga, ki bi ga morda pričakovali.

Medtem ko na italijanski poroki Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja ni manjkalo glamurja, številni menijo, da bi to težko trdili o obroku, ki so ga gostom postregli po poroki.

Zgodilo se je po tem, ko je Kylie Jenner na Instagramu delila objavo, da je Twitter povsem ponorel. Objava namreč prikazuje kuharja, ki svatom postreže komično majhne porcije testenin. Pičli obrok delikatno polaga na krožnike s pomočjo zajemalke in klešč.

“Velikost porcije testenin na poroki Kourtney Kardashian je ena najbolj žalostnih stvari, kar sem jih kdaj videla,” je na Twitterju zapisala ena od sledilk …

In seveda sprožila vrsto komentarjev.

“Torej poročno vabilo ni imelo tipkarske napake, ko je pisalo, da je ena od možnosti obroka “spaghetto,” se je takoj oglasila še ena oseba. Več ljudi pa je celo zapisalo, da bi protestno odšli, če bi dobili tak obrok.

Številni zagovorniki so sicer hitro domnevali, da je porcija testenin le ena od jedi, ki so jih postregli pri večerji. Eden od uporabnikov je zapisal, da je to le eden od vsaj treh hodov s testeninami sredi ekstravagance z več hodi.

Poroka … tretjič

Kot vemo, ni prvič, da sta si resničnostna zvezdnica in bobnar zasedbe Blink-182 dahnila usodni da – že v začetku aprila sta imela “generalko” v Las Vegasu, ki pa ni imela resnične veljave “na papirju”. Nato sta sklenila zvezo še pred matičarjem v Santa Barbari. A tudi v tem primeru je šlo, kot so poročali tuji mediji, le za ogrevanje pred spektakularnim poročnim slavjem, ki se je tokrat zgodil v Portofinu v Italiji. Z osupljivo obalno pokrajino, razkošnim dekorjem … italijanske poročne sanje, bi lahko rekli. Uganka ostaja le, ali so bili gosti po poroki siti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!