Kako so videti najljubši popoldnevi Johna Legenda

Magazin 13. Feb 202315:30
John Legend
Profimedia

Glasbenik John Legend ni nikoli skrival, da si je želel družine, zdaj, ko je že nekaj časa oče, pa je najbolj srečen, če ima prosto popoldne, ki ga lahko posveti družini.

John Legend je vedno veljal za zelo družinskega, in je zato najbolj srečen, ko po turnejah in koncertih lahko pride domov in uživa v sladkem niču, obkrožen s svojo družino.

Po Los Angelesu ga paparaci večkrat ulovijo, ko se z družino odpravi na sprehod ali z ženo odideta v vrtec po sina, nato pa skupaj uživajo v lepem vremenu in se sprehodijo do doma.

Na poti do šole sta se z ženo pomenila o vsem, za kar sicer čez dan ni bilo časa, in številni so opazili, da sta tudi po vseh letih zakona še vedno zelo zaljubljena in nežna drug do drugega.

John Legend in Chrissy Teigen
Profimedia

Chrissy Teigen je v intervjujih že večkrat povedala, da je John odličen oče in ljubeč mož in da je izjemno hvaležna, da so se jima v življenju križale poti, tudi John pa ne zamudi nobene priložnosti, da ne bi pohvalil svoje žene.

Nedavno so paparaci ljubko družino ujeli sredi Los Angelesa, John pa je pokazal, da mu ni prav nič težko v roki nesti sinove težke torbo, ki se je zdela tisti dan še posebej naložena.

Že od daleč pa je bilo videti tudi, da so vsi trije odlično razpoloženi in da uživajo v družbi drug drugega.

John Legend in Chrissy Teigen
Profimedia

Večkratni dobitnik nagrade grammy se je nedavno močno razveselil tretjega otroka, ki sta ga bila z ženo izjemno vesela, saj sta šla čez trnovo pot do zanositve.

Slavni par ima tako od nedavno tri otroke, novega družinskega člana pa sta se najbolj razveselila šestletna hčerka Luna in štiriletni sin Miles.

John Legend in Chrissy Teigen
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.