Kakšen plašč je najboljši investicijski modni kos letošnje sezone?

Magazin 20. Okt 202119:43 0 komentarjev
moda
Profimedia

Plašč s puhastimi rokavi je priljubljen tudi v letošnji jesensko-zimski modni sezoni.

Plašč s puhastimi dodatki smo v kot vodilni modni trend spoznali že lansko jesen. V takratni sezoni niso obnoreli samo Instagrama, temveč tudi navdihnili številne modne znamke, ki so svoje različice plašča predstavile na modnih brveh. Ta trend obožujejo tudi številne zvezdnice, med njimi Kendall Jenner, Cardi B, Bella Hadid in Rihanna.

Tak plašč je najpogosteje usnjen ali narejen iz umetnih materialov, ki po videzu spominjajo na usnje. Opazni detajli okoli vratu in na koncu rokavov so narejeni iz umetnega krzna. Modno industrijo je s tovrstnimi plašči najprej navdušila znamka Saks Potts. Znamka je drznemu dizajnu dodala še žive barve, ki pa seveda niso edina različica tega trenda. Mnogo drugih znamk je ta trend poustvarilo v barvah, ki jih lažje kombiniramo s kosi v svoji omari.

moda
Profimedia

Kako kombinirati tak plašč?

Usnjen plašč s puhom je najpogosteje stiliran kot središče celotnega stajlinga. Zaradi svoje opaznosti in luksurioznega videza ga je v vsakdanjo garderobo najbolje vključiti kot kos, ki navdihne zaključni videz. Navdih za stiliranje lahko iščemo tudi pri Skandinavkah, ki v modnih kombinacijah z barvami vedno znova odkrivajo meje modnega stiliranja.

moda
Profimedia

Kot Jessica Simpson, Kendall Jenner in Bella Hadid lahko celotno barvno paleto stajlinga prilagodimo izbrani barvi plašča. Tako dosežemo monokromatski, trendno povzdignjeni videz, ki ga zaključuje drzni plašč. Tak videz je vsestranski, njegovo namembnost pa določimo z izbiro čevljev in modnih dodatkov.

moda
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!