Kanye West delil svoje misli ob ločitvi od Kim Kardashian

Magazin 08. Mar 202210:15
Kanye West, Kim Kardashian
Foto: Profimedia

Kanye West je na ustvarjalen in skrivnosten način delil svoje občutke ob ločitvi od Kim Kardashian.

Kanye West je na Instagramu delil objavo, na kateri je na sivi podlagi z velikimi rdečimi črkami zapisana beseda ločitev, pod njo pa je napisal pesem, v kateri je svojo ločitev primerjal s popolnoma razširjenim covidom, tekanjem skozi stekleno steno in podobno. 

Skrivnostna objava je nastala dva dni po tem, ko je Kim Kardashian razglasila, da je legalno samska, nato pa je svojega bivšega moža zbrisala z vseh svojih družbenih omrežij. Zahtevo za ločitev je vložila ona po skoraj sedmih letih zakona. 

“Ločitev je za najine otroke dovolj težka in Kanyeva obsedenost s tem, da poskuša kontrolirati in manipulirati najino situacijo, zelo negativno in javno povzroča dodatno bolečino vsem. Vse zadeve v zvezi z otroki želim reševati zasebno.”

Malo pozneje po njeni objavi je zvezdnica vložila še en niz dokumentov za ločitev, v katerih je trdila, da bi prekinitev zakonskega statusa pomagala raperju sprejeti, da je njunega zakona konec. “Zelo se želim ločiti. Prosila sem ga, naj najina ločitev ostane zasebna, vendar tega ni storil. Na družbenih omrežjih je objavljal veliko napačnih informacij o zasebnih družinskih zadevah in skrbništvu, kar je povzročilo čustveno stisko.”

Kljub temu da naj bi Kanye naročil, naj njuno ločitev pospešijo, da bo lahko svojo pozornost posvetil otrokom, je še naprej javno nadlegoval Kiminega novega fanta Peta Davidsona. V novem videospotu za pesem Eazy ga je pokopal živega. 

Kljub vsej drami Pete in Kim nadaljujeta svoje razmerje. “Veselita se tega, kar jima bo prinesla skupna prihodnost, nočeta, da bi vsa drama kakorkoli vplivala nanju.” 

West pa je pred kratkim sprožil ugibanja o romanci z manekenko Chaney Jones po kratki romanci z Julio Fox v začetku tega leta.

Komentari

Vaš komentar