Kate Middleton na božičnem koncertu presenetila za klavirjem

Magazin 25. Dec 202121:39 > 21:44 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je presenetila zbrane na božičnem koncertu, ko je zaigrala na klavir. Pri snemanju božične pesmi je sodelovala z britanskim glasbenikom Tomom Walkerjem, ki je pohvalil njen pristop in talent.

Vojvodinja Kate Middleton je ženska mnogih talentov. Izkazalo se je, da je precej spretna tudi za klavirjem.

To je dokazala nedavno, ko je na božičnem koncertu v Westminstrski opatiji na klavirju spremljala glasbenika Toma Walkerja, s katerim sta skupaj izvedla pesem For Those Who Can’t Be Here, božično pesem, ki je Walker pred tem še ni predstavil.

Njeni oboževalci so bili nad njeno izvedbo navdušeni in mnogi so ocenili, da je vojvodinja izjemno nadarjena pianistka.

Pevec in tekstopisec Walker je za BBC povedal, da ga je vojvodinja kontaktirala sama, po tem, ko sta se spoznala na dobrodelnem dogodku. “Dobila sva se in pesem zvadila približno devetkrat. Na koncu jo je že popolnoma obvladala. Za nekaj dni je odpotovala in vadila, potem pa sva se dobila in jo posnela.”

Da je bil res presenečen, je še povedal Walker, saj vojvodinje niso premagali živci. “Eno je igrati v studiu, kjer sva samo midva, drugo pa je igrati z godalnim kvartetom, pianistom in spremljevalnimi pevci. Mislim, da sva bila oba živčna, da vse ne bo šlo po načrtih, ampak bila je fantastična,” je še dodal pevec.