Modna kombinacija Kate Middleton, ki bo odmevala še mesece

Magazin 18. Nov 202118:00 1 komentar
Kate Middleton
Profimedia

Kate Middleton je znana po svojem prefinjenem modnem okusu, s katerim vedno in povsod navdušuje modne kritike.

Vojvodinja Cambriška je znana po tem, da svoj modni stil zelo skrbno neguje in da na Otoku že leta velja za modno ikono, modni kritiki pa ji jejo iz rok.

Njene modne kombinacije so vedno izjemno premišljene in takšne, da jih je večkrat mogoče tudi posnemati, njene številne oboževalke pa pri njej najdejo navdih za številne modne kombinacije, saj je Kate znana po tem, da rada kombinira stare in nove kose in predvsem vztraja, da vsak kos oblačila obleče večkrat ter tako tudi druge spodbuja k bolj trajnostnemu modnemu pristopu.

Kate Middleton
Profimedia

Nedavno je na enem od dogodkov znova odčitala modno lekcijo mnogim, ko je pokazala modno kombinacijo, ki je enostavna, a hkrati zaradi izbire bluze tako zelo sveža, močna in izjemno všečna.

Kate je še enkrat dokazala, da lahko obstoječe kose v omari kombiniramo z novo bluzo in jim vdahnemo povsem novo življenje in jih spet naredimo sveže, izvirne in neverjetno zanimive.

Bluza, ki jo je nedavno nosila Kate Middleton, vsekakor ni ostala neopažena, mnogim je bila izjemno všeč, saj je zaradi črt in gumbov nekaj posebnega in zato zelo opazen in zgovoren modni kos. Prav gotovo bomo omenjeno bluzo pri Kate ponovno videli, mnoge pa bodo ob tej modni kombinaciji dobile idejo, kako bi lahko uporabile svoje zanimive bluze, ki jih že imajo v svojih omarah.

Kate Middleton
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje