Katera astrološka znamenja bodo imela srečo v tem tednu?

Magazin 19. Jul 202211:51 0 komentarjev
ženska
Profimedia

Poglejmo, katerim astrološkim znamenjem se obetata sreča in uspešen teden. Ste morda med njimi?

Oven

Vedno ste imeli radi poletje, in čeprav so poletne fantazije z odraščanjem postale malo manj idealistične, se v tem času še vedno dobro počutite. V tem tednu boste lahko svoj notranji ogenj uporabili za krepitev samozavesti. Ta teden imate priložnost, da se boste počutili bolj močni kakor običajno – uporabite to moč za ustvarjanje. Priredite lahko tudi prijeten družabni večer ali se udeležite ustvarjalne delavnice.

Strelec

To bo morda za vas celo eden boljših tednov v tem poletju. Po morebitnem težjem obdobju se boste končno počutili bolje, zaradi česar boste zažareli. Potrebovali ste več časa zase, zdaj pa si boste želeli tudi več družbe in ugotovili, da imate okoli sebe nekatere res krasne ljudi. Izrazite hvaležnost zanje. Vse poti vas ta teden lahko vodijo do uspeha, ne glede na to, čemu se boste posvetili.

Škorpijon

Ta teden bo v znamenju strasti, sploh na ljubezenskem področju. Velikokrat vas v razmerjih preganjajo stari duhovi. V tem tednu pa boste lahko prišli do določene razrešitve, po kateri že dolgo hrepenite. To vam bo omogočilo, da se še bolj predate partnerju in poglobite vajin odnos. Tudi samski boste lahko bolj sproščeni in imeli boste bolj jasno sliko, kakšnih odnosov si želite in česa se boste v prihodnje izogibali.

Lev

Ko se približujemo obdobju leva, lahko skoraj začutite, kako moč vedno bolj teče po vaših žilah. Končno je tisti del poletja, ko ste lahko to, kar ste. Tudi vaše ljubezensko življenje postaja bolj sproščeno, in kar vam je še posebej pomembno – divje. Svoje dobro razpoloženje podelite s prijatelji, družino in partnerjem. Tudi samski boste lahko sedaj s svojo samozavestjo pritegnili poglede ter spoznali veliko zanimivih ljudi.

Tehtnica

V tem tednu boste veliko časa posvetili preteklosti; morda boste razrešili določene stare vzorce in naredili korak bližje osvoboditvi od dogodkov, ki so vas zaznamovali. Morda pa bo v življenje ponovno vstopila tudi oseba, ki vam je v preteklosti veliko pomenila. Vsekakor vam bo soočenje s preteklostjo omogočilo, da se sprostite in lažje osredotočite na sedanjost, kar bo pripomoglo tudi k bolj uspešnemu življenju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!