Katera tri astrološka znamenja bodo najbolj občutila lunin mrk?

Magazin 21. Okt 202306:04 1 komentar
lunin mrk, luna, mesec
Foto: PROFIMEDIA

Še dober teden je do luninega mrka, ki bo tokrat v času, ko zodiaku vlada škorpijon, luna pa je v biku. Astrologi menijo, da bo vplival na vse, še posebej na tri znamenja.

Kako bo zadnji lunin mrk v tem letu na nas, po mnenju astrologov, vplival na splošno, si preberite v našem članku 5 astrološko pomembnih datumov ta mesec: kaj lahko pričakujete.

Bo pa tokratni mrk imel še posebej močan vpliv na tista znamenja, ki imajo sonce, luno ali ascendent v biku ali v biku nasprotnem znamenju, škorpijonu. Tri astrološka znamenja, ki bodo najbolj občutila vpliv tega luninega mrka, pa so:

Bik

Na osebe, rojene v znamenju bika, bo mrk najbolj neposredno vplival. Osvetlil bo njihovo željo po varnosti, materialni stabilnosti in udobju.

Biki lahko tako pričakujejo spremembe v finančnih zadevah ali pri lastninskih vprašanjih, ki bodo vplivale na njihov občutek varnosti. Ni pa nujno, da bodo spremembe slabe.

Škorpijon

Škorpijoni so v biku nasprotnem znamenju, zato bodo prav tako močno občutili mrk. Ta lahko močneje vpliva na njihove odnose z drugimi ljudmi, zlasti tistimi, ki se nanašajo na finance ali skupne vire. To so lahko družinski člani, s katerimi imajo skupne finance, pa tudi bančni uslužbenci ali računovodje njihovih podjetij.

Spremembe teh odnosov – tako na boljše kot na slabše – pa utegnejo trajati dlje časa.

Vodnar

Vodnarji bodo vpliv mrka občutili zaradi aspekta, ki je luni nasproten. To lahko prinese spremembe v njihovem načinu izražanja in komunikacije, pa tudi v odnosih s sorojenci in sosedi. Lunin mrk lahko prinese izboljšanje na tem področju, vendar je vseeno bolje biti malce previden in prešteti do deset, preden bi, posebej pri kočljivih zadevah, njihove besede lahko prehitro ušle z jezika.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje