Poglejte, kateri ”stari” trend je nenadoma spet zelo priljubljen

Magazin 16. Okt 202108:00 > 13:52
Chanel, tvid
Profimedia

Ta bogata in prefinjena tkanina bo letošnjo jesen in zimo eden največjih trendov.

Družbeni mediji so spremenili hitrost trendov. Tradicionalno bi se z vsako sezono začeli in končali novi trendi. Zdaj ko je svet na dosegu roke, pa se lahko trendi uveljavijo dobesedno čez noč. Vse, kar je potrebno, je, da znana oseba objavi fotografijo svoje najnovejše obleke ali vplivnica svoj novi nakup, in dobite modni domino efekt.

Tvid
Instagram @leiasfez

Trend tvida ne traja le eno leto, ne le desetletje, ampak več kot 60 let. Izdelan iz posebne vrste zanke iz volne je postal sinonim za vrhunski slog. Čeprav so ga stoletja uporabljali za ustvarjanje oblačil in pohištva, ga je nedvomno Gabrielle “Coco” Chanel uvrstila na modni zemljevid.

Tvid
Instagram @bettinalooney

Navdihnjena s krojenjem moških oblačil, je Coco Chanel ustvarila prvo kombinacijo svoje ikonične jakne in krila iz tvida v 50. letih prejšnjega stoletja, in od takrat velja za eno od najlepših stvari, ki jih lahko nosite. Morda se tvid zdi le za bogate Francozinje, a z leti so modna dekleta našla nove načine za vključitev te tkanine v svoje omare, kot je kombinacija suknjiča s kavbojkami ali krila in svilnate srajce, in s tem utrdila njen status klasične modne naložbe.

Tvid
Instagram @camillecharriere

Seveda smo opazili, koliko ljudi je v zadnjih nekaj tednih nosilo tvid, in menimo, da to ni naključje. Pravzaprav smo ob nadaljnjem pregledu ugotovili, da so nove kolekcije naših najljubših spletnih mest preplavljene s tvidom, kar pomeni, da se že oblikuje kot eden od največjih trendov jeseni 2021.

Tvid
Instagram @bubblyaquarius
Tvid
Instagram @jen_wonders
Tvid
Instagram @bettinalooney
Tvid
Instagram @camillecharriere