Kateri svetovni zvezdniki dopustujejo na Hrvaškem

Magazin 20. Jul 202212:41 0 komentarjev
Otok Ošljak
Profimedia

Pred kratkim smo na naši spletni strani objavili ekskluzivne fotografije družine Beckham, ki si je za počitniško destinacijo izbrala Dalmacijo. Beckhamovi pa niso edini, ki letošnje poletje preživljajo na hrvaški obali.

V Splitu so namreč opazili številne hollywoodske igralce, ki so se brezskrbno sprehajali po starih mestnih ulicah, si ogledovali znamenitosti, uživali v vodnih športih in se gostili v priznanih restavracijah. Prav v restavraciji na splitski rivi, priznani Zoi, ki je odlikovana z Michelinovo zvezdico, so namreč opazili Chrisa Rocka, Woodyja Harrelsona, Davida Spada, Sascho Barona Cohena

Izbrane jedi Jadrana

“Sedeli smo za sosednjo mizo in nismo mogli verjeti, da le meter od nas sedi Chris Rock. Tisti Rock, ki je dobil zaušnico Willa Smitha. Zraven sta bila David Spade in Woody Harrelson, zdi se mi, da sem videl celo bobnarja Metalice,” je za Slobodno Dalmacijo povedala očividka. V družbi je prepoznala tudi igralca Sasho Barona Cohena in Chrisovo izbranko Lake Bell. Po besedah strežnega osebja so si zvezdniki privoščili rižoto z morskimi sadeži, karpačo iz lignjev, file mignon in jagnjetino. Temu primerno je bil tudi račun visok, na kar se imenitna družba ni ozirala.

Družba je gostovala na Harrelsonovi jahti Serenity, nekaj dni zatem pa so Harrelsona in Matthewa McConaugheyja opazili v bližini Dubrovnika.

Na ladji sta bila tudi bobnar skupine Metallica Lars Ulrich in njegova soproga Jessica Miller. Zadnja so opazili tudi v vegetarijanski restavraciji Pandora Greenbox. Osebje restavracije je za Dalmatinski portal povedalo, da je bil glasbenik zelo dostopen in prijazen, ga je pa presenetilo, da je vegetarijanec.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.