Katero “nenavadno” ime pri zasebnih nakupih uporablja Kate Middleton

Magazin 29. Avg 202211:30 1 komentar
Kate Middleton
Profimedia

Kate Middleton še vedno uspeva nakupovati, ne da bi se preveč obremenjevala in ne da bi ljudje ob tem ugotovili, kdo je. Toda kakšno ime uporablja vojvodinja, ko poskuša skriti svojo identiteto?

40-letna Kate Middleton ima srečo, saj ima v Kensingtonski palači osebje, ki ji lahko nakupuje hrano, in tako bo tudi v prihodnje, ko se družina preseli v Adelaide Cottage. Vendar pa to vojvodinje Cambriške ne ustavi, da se ne bi občasno odpravila po nakupih. Kate je morala pogosto zelo spretno uporabiti drugo ime, da je prodajalci niso prepoznali.

Ime, ki ga uporablja v zasebnosti, je vojvodinja razkrila, ko nekoč ni mogla plačati izdelka, zato ga je morala rezervirati pod skrivnim imenom. V zadregi je morala Kate uporabiti drugačno ime, da je prikrila napako pri nakupovanju, ker je pomotoma pozabila torbico. To se je zgodilo v prvih letih njenega zakona s princem Williamom.

Kmalu po poroki leta 2011 je bil nameščen v Angleseyju v Walesu kot pilot za iskanje in reševanje v bližnjem RAF Valley. Da bi bila bližje svojemu možu, je Kate najela bližnjo kmetijo, domačini pa so jo pogosto videvali, ko je zahajala v bližnje trgovine.

Vendar se ji je med enim od izletov v trgovino zgodila neprijetna situacija, ko je po nesreči pozabila torbico. Ko je šla na blagajno, da bi plačala, je ugotovila, da izdelka ne more plačati.

Vojvodinja je preprečila, da bi bil izlet zapravljen, zato je prodajalcu povedala skrivno ime. Odšla je do blagajne in vprašala, ali lahko nakup rezervira in prevzame pozneje. Ko jo je prodajalec vprašal po imenu, je vojvodinja preprosto odgovorila: “Gospa Cambridge”.

Takrat je vir za Mail on Sunday povedal: “S tem je bil prodajalec zadovoljen, nato pa je pokazal pisalo in še enkrat vprašal po njenem imenu. Morda je želela malo prikriti usodo bodoče kraljice, vendar je ponovno odgovorila: Gospa Cambridge.”

“Gledal jo je naravnost in pripomnil, da je to precej nenavaden priimek. Ni imel pojma, kdo je. Samo nasmehnila se je in rekla, da se bo vrnila.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.