Katie Holmes s to nenavadno izbiro oblačil mnoge presenetila

Magazin 20. Nov 202118:00
Delite:
Katie Holmes
Foto: Profimedia

Ameriška igralka Katie Holmes je nedavno mnoge močno presenetila, ko se je na ulicah New Yorka pojavila v dokaj nenavadni modni kombinaciji.

Hollywoodska igralka Katie Holmes je že večkrat pokazala, da moda pri njej ni na prvem mestu in da se dostikrat požvižga na to, kako je videti, ko stopi na newyorške ulice.

Nedavno je še enkrat več pokazala, da ji je malo mar za modne kritike, ki so se ob njenih oblačilih le držali za glavo.

Katie je želela le to, da bi ji bilo med nakupovanjem po New Yorku toplo in udobno, vse ostalo pa je ni kaj veliko zanimalo. In zdi se, da je dosegla svoj namen.

Katie Holmes
Foto : Profimedia

S toplo kapo in udobno budno je to prav gotovo dosegla, dobro pa so ji med pohajkovanjem po mestu služili tudi udobni zimski čevlji, v katerih se je počutila odlično in videti je bilo, da se v njih ni niti malo utrudila.

Mnogi pa so še najbolj pogledovali proti njeni torbici, ki je bila na nekaj mestih videti že močno utrujena. Seveda so se spraševali, zakaj si pri vseh milijonih dolarjev, ki jih je zaslužila v življenju, ne more privoščiti nove in stare že končno upokojiti. No, Katie takšni komentarji niso niti malo zmotili, saj je znano, da se ne ozira na to, kaj drugi mislijo in ji je najbolj pomembno le to, da so torbice praktične in da v njih lahko spravi vse tisto, kar potrebuje.

Katie Holmes
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar