Kdo je dekle, ki je osvojilo zvezdnika Bridgertona?

Magazin 18. Jul 202214:59 0 komentarjev
Regé-Jean Page
Profimedia

Zvezdnik Netflixove serije Bridgerton Regé-Jean Page se z dekletom le redko pojavi v javnosti, a tokrat je naredil izjemo.

Do ušes zaljubljeni par si je skupaj ogledal teniške dvoboje v Wimbledonu, kjer se je gnetlo znanih zvezdniških obrazov. Zraven glavnega junaka zgodovinske romance in njegove srčne izbranke je tako sedel igralski par, ki se je spoznal med snemanjem filma Bohemian Rhapsody, Rami Malek in Lucy Boynton.

Regé-Jean Page
Profimedia

Britanski in ameriški mediji so po dvoboju na najprestižnejšem teniškem turnirju na svetu začeli poizvedovati, kdo je dekle, ki je osvojilo zvezdnika prve sezone serije Bridgerton. Prvič so se govorice o zvezi Pagea in Brown pojavile februarja lani, ko so ju paparaci ujeli med poljubljanjem v Londonu. Vse od takrat se je par “skrival” pred radovednimi očmi javnosti.

Plavolaska je igralca spremljala le na podelitvi nagrad GQ septembra 2021, ko je bil Page nagrajen za vlogo v Bridgertonu.

Regé-Jean Page
Profimedia

Začetki njune romance segajo v leto 2019, ko je igralec snemal omenjeno serijo. V objavi, ki jo je delila njegova igralska kolegica Nicola Coughlan, je mogoče videti dvojico skupaj na božični zabavi, ki jo je priredil Netflix.

34-letni Anglež o svoji zvezi še ni javno spregovoril, je pa v enem od intervjujev razkril, da je velik romantik: “Sem velik oboževalec romantike kot koncepta. Romantika je čudovita stvar in na svetu je potrebujemo več.”

Brown dela kot tekstopiska, sodelovala je tudi z znamkami Nike, Converse in Uber, poroča britanski Daily Mail. Poleg tega je nogometašica. Občasno igra za dobrodelno organizacijo, ki skuša z nogometom spodbuditi lokalno mladino k športu in izobraževanju.

Čeprav je bila vloga v Netflixovi uspešnici za Pagea prelomna, ta ne nastopa v drugi sezoni, saj se v njej osredotočajo na drugo ljubezensko zgodbo.

Regé-Jean Page
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!