Kdo je žena igralca Madsa Mikkelsena, ki jo je spoznal na neverjeten način

Magazin 05. Feb 202214:45
Mads Mikkelsen
Profimedia

Danec Mads Mikkelsen, neustavljivi igralec posebne lepote in šarma, je že 34 let zaljubljen v eno žensko. Kdo je Hane Jakobsen, plesalka, ki je Madsu ukradla srce?

Hane Jakobsen se je rodila 13. januarja 1961 na Danskem in je profesionalna plesalka in koreografinja. Tako kot njen bolj slavni soprog je veliko delala pri filmu, a večinoma le danske produkcije.

Par je začel svojo ljubensko zgodbo pisati daljnega leta 1987. Na vprašanje, kako sta se spoznala, je Mads za New York Times povedal, da je bil v tistem trenutku zaradi filmske vloge oblečen v žensko. ”Mislim, da so se zgodile neke freudovske stvari. Bil sem Kitajka, in to precej čedna Kitajka. Imam namreč ženske noge,” je v smehu povedal Mikkelsen, za katerim vzdihujejo ženske po vsem svetu. Mad se zelo rad pošali tudi s svojim naslovom najbolj seksi moškega na svetu, ki mu ga stalno pripenjajo različne revije: ”Vedno imam v rokavu vsaj enega aduta, ko mi Hane kaj očita; draga, ali ti sploh razumeš, s kom si poročena? Pred 14 leti sem bil vendar najbolj seksi moški na svetu.”

Mads Mikkelsen
Profimedia

Par se je poročil 2. decembra leta 2000, 13 let po prvem srečanju. Danes živita na Danskem, a kar nekaj tednov na leto preživita tudi v svoji hiški na Majorki. Zakonca imata dva otroka, ki sta zdaj že odrasla. Hčerka Viola se je rodila leta 1992, sin Karl pa pet let zatem. Prav vsa družina je nora na šport, Mads je velik oboževalec tenisa, navija za Nadala in Federerja, čeprav se mu zdi neverjeten tudi Novak Djoković, ki ga navdušuje s potrpežljivostjo.