Kendall Jenner navdušila z večno klasiko, ki ji je dodala svež pridih

Magazin 09. Jan 202217:15 0 komentarjev
Kendall Jenner
Profimedia

Ameriška manekenka Kendall Jenner je pokazala, da lahko tudi običajno klasiko spremeni v izjemno zanimivo modno kombinacijo, ki ni niti malo dolgočasna.

Ameriška manekenka in resničnostna zvezdnica Kendall Jenner ne skriva, da modo naravnost obožuje in da se z njo tudi izjemno rada poigrava.

Običajno jo lahko gledamo v trendnih modnih kosih, ki so daleč od večne klasike, dobro pa se počuti tudi v povsem sproščenih modnih kosih, takšnih, ki jih nosi, ko se odpravi na treninge ali po običajnih dnevnih nakupih.

Kendall Jenner
Profimedia

A nedavno je Kendall kar precej presenetila, ko se je na ulicah Los Angelesa pokazala v izjemno klasični modni kombinaciji, ki bo prav gotovo preživela vse modne muhe in bo čudovito delovala tudi, če jo bo manekenka oblekla čez deset let.

Kendall je iz svoje bogato založene omare potegnila tri kose oblačil, ki so del stalne garderobe večine žensk, in jim vdihnila novo življenje.

Kendall Jenner
Profimedia

Iz omare je vzela svoje najljubše kavbojke, ki jih je kombinirala s klasično belo srajco, svojo modno podobo pa je dopolnila s suknjičem, ki je malce večji, in je tako deloval sveže in izvirno.

Seveda je bila modna kombinacija javnosti v hipu všeč, saj je preprosta, a obenem zelo stilsko učinkovita, navdušila pa je tudi modne kritike. Vsekakor ideja in navdih za vse, ki v teh dneh razmišljajo, kaj obleči za pohod po mestu ali za običajen dan v pisarni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!