Kim Kardashian pomagala hčerki, da se prelevi v Kanyeja Westa

Magazin 12. Jan 202308:00
Kanye West
Foto: Profimedia

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je najstarejši hčerki North pomagala, da se prelevi v očeta, raperja Kanyeja Westa.

V zadnji objavi na skupnem profilu na TikToku sta mati in hči združili moči pri Kanyejevi pesmi iz leta 2013 z naslovom Bound 2.

Devetletna North, za katero oboževalci že leta poudarjajo, da je na las podobna glasbeniku, je s pomočjo ličenja, oblačil in posebnih učinkov še bolj izrezana podoba Kanyeja Westa.

Med predvajanjem pesmi je mati štirih otrok objela North, da bi se poklonila vlogi, ki jo je odigrala v videospotu pesmi.

@kimandnorth ♬ Bound - Asawa ni mae

Kim in North se radi preoblačita in ustvarjalno izražata, pred kratkim sta na TikTok naložili več videoposnetkov z božično tematiko.

Northino udejstvovanje na družbenih medijih je v preteklosti komentiral tudi Kanye West, zadnje čase znan kot Ye. “Moji otroci ne bodo na TikToku brez mojega dovoljenja,” je dejal v lanskem intervjuju, nato pa je vprašanje prenesel na Instagram. “Ker je to moja prva ločitev, moram vedeti, kaj lahko storim, ker je moja hčerka proti moji volji na TikToku.”

Kim je na raperjeve pripombe odgovorila tako: “Kot starš, ki je glavni skrbnik otrok, se po najboljših močeh trudim zaščititi najino hčerko, hkrati pa ji dovolim, da izrazi svojo ustvarjalnost v mediju, ki si ga želi, pod nadzorom odraslih, saj ji to prinaša srečo.”

Kim Kardashian
Profimedia

Kim in Kanye imata še tri otroke: sedemletnega Sainta, štiriletno Chicago in triletnega Psalma.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.