Kim Kardashian prihaja v Beograd: kaj vse si je zaželela

Magazin 17. Apr 202413:03 0 komentarjev
Kim Kardashian
Foto: PROFIMEDIA

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian sredi junija prihaja v Beograd. Kaj vse si je zaželela in zakaj mora imeti na razpolago kar 10 avtomobilov?

Ameriška zvezdnica armenskih korenin Kim Kardashian bo v sredini junija skupaj z otroki pripotovala v Beograd. Razlog njenega obiska je namreč odprtje prve trgovine njene modne znamke Skims. V njeno čast bodo organizirali tudi praznovanje, ki se bo odvilo na “ekskluzivni lokaciji”, poročanje srbskega tabloida Kurir povzema Nova.rs.

Vir je za srbski tabloid razkril, da se bo Kardashian z družino v Beogradu mudila dva dni. V Srbijo pa bo pripotovala iz Nemčije, kjer si bo s sinovoma Saintom in Psalmom Westom ogledala tekmo evropskega nogometnega prvenstva, in sicer med Srbijo in Anglijo. V Srbijo bo pripotovala s svojim zasebnim letalom, ki ga je kupila za slabih 141 milijonov evrov, nastanjena pa bo v predsedniškem apartmaju luksuznega beograjskega hotela. Poleg osebnih varnostnikov, ki bodo pripotovali z njo, bo imela Kardashian še dodatno varnost, ki jo bo spremljala 24 ur na dan.

Zvezdnica naj bi imela ob svojem prihodu poseben seznam želja, med drugim si želi obiskati hram svetega Save pa tudi Kalemegdan. Na seznamu je tudi zahteva, da ima v svojem hotelskem apartmaju vedno sveže rože in da ima ves čas na voljo 10 različnih avtomobilov. Ti naj bi služili kot vaba za paparace. Iz Beograda naj bi se resničnostna zvezdnica, ki je v zadnjih letih svoj status resničnostne zvezdnice prelevila v podjetnico, odpotovala v Pariz, še piše Nova.rs.

zvezdniške modne znamke
Skims je linija oblačil za oblikovanje telesa. (Foto: PROFIMEDIA)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!