Kneginja Charlotte: Na Chanelovo modno brv prijahala na konju

Magazin 26. Jan 202212:51
Charlotte Casiraghi, Chanel
Profimedia

Monaška kneginja Charlotte Casiraghi, ki se že od malih nog ukvarja s konjeništvom, je kot ambasadorska znamke Chanel jezdila po modni brvi na njihovi reviji visoke mode.

35-letnica je bila elegantna v črnini: poleg konjeniških hlač in škornjev ter čelade je nosila tvidast Chanelov suknjič – predmet poželenja tako rekoč vsake modne navdušenke.

Charlotte Casiraghi, Chanel
Profimedia

Charlotte se je na koncu revije po modni pisti sprehodila v družbi kreativne direktorice Chanel Virginie Viard, med tistimi, ki so jima namenili navdušen aplavz, sta bila tudi modna urednica Anna Wintour in glasbeni producent Pharrell Williams.

Medtem so se na družbenih medijih pojavile tudi kritike nastopa konja na modni reviji, saj naj bi bilo takšno početje škodljivo tako za žival kot tudi potencialno nevarno za prisotne v dvorani.

Rjavolasa kneginja je lepoto podedovala tako po babici, filmski divi Grace Kelly, kot materi, monaški princesi Caroline. Charlottin oče Stefano Casiraghi je v nesreči z gliserjem umrl, ko je imela komaj štiri leta.

Ima še brata, starejšega Andreo in mlajšega Pierra, ki sta dolgo veljala za ena najbolj zaželenih samcev modre krvi, zdaj pa sta oba oddana in očeta: prvi ima tri otroke, drugi dva. (Polsestra trojice Casiraghi, zdaj 22-letna princesa Alexandra, se je princesi Caroline rodila v zakonu s princem Ernstom Hanovrskim.)

Charlotte, Andrea, Pierre Casiraghi
Profimedia

Charlotte pa ima dva sinova: prvi se ji je rodil v razmerju s komikom Gadom Elmalehom, drugi pa s sedanjim možem, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom.

Komentari

Vaš komentar