Konec za Gigi in Zayna, ki se je sprl z njeno materjo

Magazin 30. Okt 202119:16
Gigi Hadid, Zayn Malik
Profimedia

Ameriški tabloidi poročajo, da se je razšel eden od najpriljubljenejših zvezdniških parov: Gigi Hadid in Zayn Malik naj bi že pred dobrim mesecem (vnovič) končala zvezo.

26-letna supermanekenka in 28-letni pevec, nekoč član deške zasedbe One Direction, sta se začela videvati leta 2015, skupaj pa imata 13-mesečno hčer Khai. Za People je neki vir blizu družine Hadid potrdil, da nista več skupaj, a si delita starševske dolžnosti, in v tem zahtevnem času prosita za zasebnost.

V četrtek pa je Malik odločno zanikal še sveže navedbe Gigijine mame Yolande, zvezdnice resničnostnega šova Resnične gospodinje z Beverly Hillsa. 57-letnica trdi, da je nekdanji hčerin partner z njo fizično obračunal, napovedala je tudi, da resno razmišlja o prijavi na policijo.

Yolanda Hadid
Profimedia

Britanski popzvezdnik je na Twitterju zapisal, da si želi, da se zasebnih družinskih zadev ne bi razreševalo na svetovnem odru, še zlasti ker bi rad obvaroval svojo hčer. Omenil je tudi spor z nekom iz družine njegove partnerice izpred nekaj tednov, s čimer je jasno namignil na domnevni prepir z Yolando.

Na družbenih omrežjih so pevcu številni izkazali podporo ter komentirali, da Yolandi glede na dejanja, ki jih ima na vesti iz omenjenega resničnostnega šova, ne gre vedno verjeti na besedo, in da je tudi sicer izjemno gospodovalna in je preveč posegala v življenje mlade družine.

Skupaj/narazen/skupaj …

Nazadnje sta se Gigi in Zayn v javnosti skupaj pojavila septembra, ko sta hčerkici priredila zabavo za prvi rojstni dan. Kot omenjeno, pa njuna romanca s prekinitvami živi že od leta 2015. Čeprav zveze nekaj časa nista želela potrditi, je Gigi leta 2016 nastopila v spotu za Zaynovo pesem PillowTalk in s tem namignila, da sta res par.

Leta 2018 sta se razšla in v izjavi za javnost je Malik takrat zapisal, da sta imela izjemno pomenljivo, ljubeče in zabavno razmerje in da do Gigi čuti le spoštovanje in občudovanje, ona pa je izjavila, da bo večno hvaležna za ljubezen, čas in življenjske nauke, ki sta si jih delila.

A takrat nista dolgo zdržala narazen, kmalu so ju spet začeli videvati objeta na newyorških ulicah. Potem se je Gigi zapletla v zvezo s Tylerjem Cameronom, zvezdnikom Sanjske ženske. Za valentinovo 2020 pa je z objavo na Instagramu potrdila, da sta spet “uradno” skupaj z Zaynom.

Aprila istega leta je sledila potrditev Gigijine nosečnosti, 23. septembra pa je Zayn oznanil prihod njune hčerke. Na Twitterju je takrat zapisal: “Opisati z besedami, kako se zdaj počutim, bi bilo nemogoče. Ljubezen, ki jo čutim do tega človečka, presega moje razumevanje.”