Kupila je izgubljen kovček: ko ga je odprla, je spoznala resnico

Magazin 28. Maj 202404:46 0 komentarjev
izgubljen kovček
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Kupila je izgubljen kovček, a si ni mislila, da jo bo vsebina tako zelo presenetila.

Ženska, ki je za 79,99 funta (94 evrov) na dražbi kupila izgubljen kovček, je takoj, ko ga je odprla, vedela, da se ji je nakup obrestoval.

Chorlton je bila šokirana, ko je ugotovila, koliko je vreden že sam kovček, piše The Sun.

V videu, ki ga je objavila na svojem TikTok profilu, je Chorlton pojasnila, da je kovček kupila prek spleta. Povedala je, da se je izgubil na letališču Heathrow v zahodnem Londonu.

Ko je odvila plastično črno vrečo, je našla moder kovček znamke Delsey, ki običajno stane okoli 320 evrov. “To je kar dober začetek,” je komentirala. Navdušena je bila, ko je odprla kovček, saj je bil napolnjen z oblačili, med katerimi so bili tudi kosi znamke Tommy Hilfiger.

Chorlton je v kovčku poleg oblačil našla tudi številne kozmetične izdelke. Prav tako je našla elegantno črno torbico znamke Guess, za katero je kmalu ugotovila, da je ponaredek. “To je zagotovo ženski kovček,” je pripomnila in svoje sledilce vprašala: “Bi tvegali in ga kupili? Stvari postajajo zelo zanimive.”

@beckysbazaar Replying to @zawenab Do you think buying lost luggage is a scam??🤔🤔 follow to see me open another case i’ve ordered🤣🧳✈️ #lostluggage #suitcasepacking #mysterybox #unboxing #scam #thrifthaul #thriftshop ♬ Higher Love – Ben Fox

Njen TikTok video je kmalu postal viralen in v nekaj urah zbral neverjetnih 1,6 milijona ogledov. Uporabniki družbenih omrežij so bili presenečeni nad tem, da je mogoče kupiti izgubljeno prtljago.

“Bil bi tako jezen, če bi mojo izgubljeno prtljago prodali, namesto da bi mi jo vrnili,” je zapisal eden od uporabnikov. Drugi je dodal: “Ne morem verjeti, da se izgubljena prtljaga prodaja. To preprosto nima smisla.”

Eden od sledilcev pa je razpravo zaključil s pripombo, da ga dejstvo, da se izgubljena prtljaga prodaja, spodbuja k razmišljanju, ali se morda prtljaga izgubi namenoma. Chorlton mu je odgovorila, da večina letalskih prevoznikov na žalost res ne stori veliko, da bi našli lastnika, preden prodajo izgubljeno prtljago.


BONUS VIDEO: Boštjan Dermol iskreno o bolezni, smrti in ljubezni

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!