Kylie Jenner praznuje 6. rojstni dan svojega kozmetičnega podjetja

Magazin 01. Dec 202116:30
kylie jenner
Profimedia

Najmlajša članica klana Kardashian ima vse pogoje, da postane tudi najuspešnejša, vse pa se je začelo s povečanimi ustnicami in šminko.

Čeprav so jo številni podcenjevali, je Kylie Jenner uspešno zlomila urok zvezdniških otrok, ki odrastejo v ljudi, ki jih je življenje pod žarometi odpeljalo na napačno pot. Pri zgolj 17 letih je s pomočjo prihrankov, ki jih je dobila za snemanje družinskega resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians, in z nasveti mame/menedžerke Kris Jenner, ustanovila kozmetično podjetje z imenom Kylie Cosmetics, ki se je v začetku specializiralo za prodajo tako imenovanih ”lip kit” kompletov, ki jih še danes sestavljata matirajoča tekoča šminka in črtalo za ustnice. Kylie je prvo kolekcijo, ki so jo sestavljali trije ikonični barvni odtenki v nakladi 15.000 kosov, razprodala v le nekaj minutah, vse drugo pa je zgodovina.

Mlada podjetnica je do danes svoj imperij razširila še na izdelke za nego kože, ki jih prodaja pod znamko Kylie Skin, in na izdelke za nego otroške kože Kylie Baby, ki jo je posvetila hčerkici Stormi. V tem času je pri omejenih kolekcijah ličil sodelovala tudi z vsemi svojimi slavnimi sestrami in mamo Kris, z letošnjim letom pa je sporočila, da so vsi njeni izdelki doživeli preobrazbo in se lahko pohvalijo s formulami, ki so popolnoma veganske, prav tako pa izdelkov ali njihovih sestavin ne testirajo na živalih. Občudovanja vredno, kajne?

Kylie je svojo podjetniško pot predstavila tudi v kratkem dokumentarcu, ki si ga lahko ogledate spodaj:

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje