Kylie Jenner še ni pripravljena razkriti sinovega pravega imena

Magazin 13. Apr 202210:45 0 komentarjev
Kylie Jenner
Profimedia

Pisal se je 2. februar, ko je zvezdnica resničnostnega šova Kylie Jenner povila sina, od takrat pa se je odločila za temeljito spremembo njegovega imena.

Travis Scott in Kylie Jenner sta v začetku februarja dobila sinčka, ki sta ga ob tej priložnosti poimenovala Wolf. Očitno pa z izbiro imena nista več zadovoljna, saj je lepotica pred časom objasnila, da sta izbrala novo ime.

”Najinemu sinu ni več ime Wolf. Zdelo se nama je, da mu ime ne pristaja več,” je na svojem Instagram Storyju delila Kylie, ki ji ni bilo všeč, da je vsepovsod videvala staro sinovo ime. Lastnica kozmetičnega imperija pa še ni pripravljena deliti novega imena. Vsaj tako je povedala v nedavnem intervjuju za Extra: ”Nisva ga še legalno spremenila, zato ne želiva hiteti, da ga ne bo treba ponovno spremeniti. Tako da ga še nisva pripravljena deliti.”

Kardashian
Profimedia

V omenjenem intervjuju, ki ga je 24-letnica dala v spremstvu mame Kris Jenner in svojih sester, je Kylie priznala, da je v ”dojenčkastih” nebesih kljub zahtevni poporodni izkušnji.

”Ni se mi zdelo prav, da se obnašam, kot da se ni nič zgodilo,” je pred časom zaupala Kylie, medtem ko je priznala, da je mentalno, duhovno in fizično po porodu močno trpela: ”Nočem, da moji oboževalci in druge novopečene mamice mislijo, da mi je bilo enostavno, želela sem deliti svojo izkušnjo, povedati svojo zgodbo. Zdaj se z vsakim dnem počutim bolje.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!