Lady Gaga z oblekami na podelitvah nagrad osvojila vso pozornost

Magazin 15. Mar 202211:30 0 komentarjev
Lady Gaga
Profimedia

Pevka in igralka, ki slovi po modnem pogumu, je naravnost zablestela na dveh javnih dogodkih, ki so se jih udeležili številni zvezdniki.

Pojavila se je na podelitvi nagrad Critics Choice Awards, na kateri je nosila obleko z zelo drznim dekoltejem. Šlo je za glamurozno, zlato obleko, okrašeno s čipkastim zgornjim delom, prsi pa so prekrite z dvema kosoma tkanine.

Dekolte je zelo globok, tako da je morala biti Lady Gaga pozorna na svoje gibanje, saj bi lahko hitro (in nenačrtovano) pokazala preveč. Pred fotografe se je postavila suvereno in z veseljem pokazala nenavadno kreacijo, ki ji je pristajala kot ulita.

Lady Gaga
Profimedia

Potem pa je na podelitvi nagrad BAFTA, kamor je prišla kot nominiranka za najboljšo glavno igralko v filmu Hiša Gucci (House of Gucci), pokazala elegantno temno zeleno obleko. Tudi ta je imela poudarjen dekolte, zaradi žametastega sijaja pa je bila videti zelo razkošna. Njeni lasje so bili razpuščeni in urejeni v slogu hollywoodske dive, tak pa je bil tudi make-up.

Lady Gaga
Profimedia

V obeh primerih je Lady Gaga poskrbela, da so bile številne oči uprte prav v njo. Vedno ko se pojavi na kakšnem dogodku, številni prisotni in oboževalci komaj čakajo, da vidijo, kakšno kreacijo je izbrala. V preteklosti je že osvajala z modno drznostjo in zdi se, da bo tako tudi v prihodnosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!