Lepa Brena z ananasom pokazala, da se njene najlonke ne strgajo (VIDEO)

Magazin 02. Dec 202210:02
Lepa brena
TIKTOK

Pevka Lepa Brena se je po zgledu številnih mlajših generacij pridružila družbenemu omrežju TikTok. V prvem posnetku je demonstrirala vzdržljivost najlonskih nogavic lastne blagovne znamke Lady B.

“Naredila bom majhen poskus, da vidimo, kako 70-denske najlonske nogavice Lady B prenašajo ‘maltretiranje’ grobega nakita,” je v posnetku dejala pevka Lepa Brena. Da bi prikazala njihovo vzdržljivost, si je za grob predmet izbrala kar ananas, ki ga je “oblekla” v najlonske nogavice.

Kot je pojasnila, je to storila, da bi gledalcem pokazala, ali bi se te ob trenju z grobim predmetom strgale. Pevka je nato ananas v najlonskih nogavicah premetavala, te raztegovala, te pa se kljub eksperimentu niso strgale. “Najlonske nogavice so ostale cele in nedotaknjene,” je po koncu preizkusa dejala pevka, ki je posnetek zaključila z vzklikom, ”živele nogavice Lady B.”

@lepa__brenaa Gledajte do kraja i saznajte koliko su otporne LADY B čarape☺️#lepabrena #ladyb #bealady #fyp ♬ Čik Pogodi - Lepa Brena

Uresničila svojo dolgoletno željo

Lepa Brena je prihod na TikTok s tako nenavadnim posnetkom navdušila, še posebej oboževalce. V komentarjih se je trlo zapisov, ki so jo oklicali za kraljico in legendo, nekateri pa so komentirali vzdržljivost njenih hlačnih nogavic.

“Gospodič ananas se je zlomil”, “Ananas utrpel šok, nogavice ne”, “Moj bog, Brena, če se ne depiliramo dva meseca, ne bomo kot ananas, res si našla primerjavo”, “Bi lahko poskusili z lubenico, saj so moja stegna tako velika”, “Iz kakšnega materiala so? Z njimi bi moral obložiti posteljo, da je mačka ne spraska,” so zapisali nekateri uporabniki, drugi so bili nad kakovostjo in vzdržljivostjo izdelka navdušeni in so spraševali po njegovi ceni. Lepa Brena jim je, kot prava poslovna ženska, odgovorila, da se cene gibljejo od 10 do 25 evrov, za več podrobnosti pa naj se obrnejo na uradno spletno stran.

Spomnimo sicer, da je pevka pred časom napovedala nov poslovni podvig in da bo na trg poslala svojo linijo ženskih najlonskih nogavic. Ob promociji blagovne znamke je za srbske medije ob tej priložnosti dejala, da so njene nogavice edinstvene na trgu, saj vsebujejo hialuronsko kislino in nano delce zlata.

Na promociji blagovne znamke je med drugim razkrila, da je bila to njena velika želja že od leta 1987, a ji jo je uspelo uresničiti šele zdaj. Poudarila je, da s tem poskuša pomagati ženskam do boljše samozavesti. Med drugim je hotela ustvariti nogavice za ženske po 50. letu, v katerih bodo noge videti čudovito. “Saj veste, da v visokih petah pojem in plešem že 40 let in da je to naporno delo. Že eno leto nosim svoje nogavice. V njih se boste počutile sproščeno in udobno,” je ob priložnosti sporočila pevka. Ob tem je omenila še moža, nekdanjega teniškega igralca Slobodana Živojinovića, ki ji je pomagal pri uresničitvi zamisli.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.