Lepa Brena se je lotila novega posla s hlačnimi nogavicami

Magazin 10. Okt 202213:30
Lepa Brena
Dragan Mujan/Nova.rs

Priljubljena pevka je že pred časom napovedala, da bo stopila na novo poslovno pot, na trg je namreč poslala svojo linijo ženskih nogavic.

Pred kratkim je Lepa Brena pripravila promocijo svoje blagovne znamke nogavic, imenovane Lady B. Za srbske medije je ob tej priložnosti dejala, da so njene nogavice edinstvene na trgu, saj vsebujejo hialuronsko kislino in nano delce zlata.

Na promociji blagovne znamke je razkrila, da je to bila njena velika želja že od leta 1987, a ji jo je uspelo uresničiti šele zdaj. Poudarila je, da s tem poskuša pomagati ženskam do boljše samozavesti. Med drugim je hotela ustvariti nogavice za ženske po 50. letu, v katerih bodo noge videti odlično. Lepa Brena ima 61 let in pravi, da že nosi svoje nogavice, prilagojene ženskam. “Saj veste, da pojem in plešem v visokih petah že 40 let in da je to naporno delo. Že eno leto nosim svoje nogavice. V njih se boste počutile sproščeno in udobno,” sporoča pevka. Ob tem je omenila še svojega soproga, nekdanjega tenisača Boba Živojinovića, ki ji je pomagal pri realizaciji njene zamisli.

Na modni reviji njenih nogavic so v prvi vrsti sedeli člani njene družine in prijatelji, sama pa je utrinke objavila na svojem profilu na Instagramu. Ob tem se je zahvalila vsem prisotnim, njeni oboževalci pa so ji v komentarjih zaželeli veliko uspeha.

Novinarji jo sicer pogosto sprašujejo, kakšna je skrivnost njene vitalnosti. “Vsak dan spijem veliko vode, meditiram in telovadim. Če sem jaz lahko pri 61 letih aktivna, so lahko tudi drugi. Ko sem na potovanjih, se potrudim in grem plavat, na plažo ali v bazen. Pomembno je, da ne zanemarimo svojega telesa in ga vsak dan spravimo v gibanje,” pravi pevka, ki še vedno nastopa in polni koncertne dvorane.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.