Lepotni trendi ličenja za to jesen

Magazin 21. Sep 202106:29
selfi
Profimedia

Lepotni trendi ličenja to jesen v ospredje postavljajo čisto kožo, ki jo z dodatki naredimo bolj svežo in sijočo, ob večerih pa poživimo z opaznimi barvami. To jesen se bomo izogibali matiranim podlagam, poudarili bomo samo en predel obraza, morebitne "napake" na koži pa bodo postale naš zaščitni znak.

1. Pegice

Narisane pegice koži vrnejo poletni pridih. Če naravnih nimamo, je letos na trgu mogoče najti mnogo načinov, kako jih narisati, da delujejo pristno in naravno – nekateri uporabljajo svetlo barvico za polnjenje obrvi, drugi posebej oblikovane izdelke za risanje pegic, tretji pa metodo henna za dlje trajajoč učinek.

2. “Goli” videz

Naravni videz že leta prevladuje nad nekdanjim trendom močnega ličenja s poudarjenimi očmi in lici. Goli videz pomeni, da je koža videti zdravo in sveže, brez vidne podlage, oči so rahlo poudarjene, zaželeno pa ni niti prikrivanje znamenj ali peg. Za ta videz se je najbolje izogibati težkim pudrom – vse, kar potrebujete, je lahka obarvana krema za obraz, kremno rdečilo, maskara, krtačka za obrvi in prozorno bleščilo za ustnice.

3. Močna rdeča šminka

Rdečo šminko bomo jeseni nosili v kombinaciji z naravnim ličenjem in pustili, da je fokus celotnega videza. Še zlasti priljubljen bo svetleč videz šminke, ki ga lahko dosežemo z nanosom prozornega bleščila na podlago rdeče šminke.

4. Veliko rdečila

Podobno kot pegice, tudi rdečilo koži daje svež, poletni videz. Nanos rdečila ne bo več omejen na lica, ki bi jih želeli poudariti – mnogi umetniki ličenja in zvezdnice ga nanašajo tudi na nos in ob oči. Za naraven, sijoč videz je priporočena uporaba kremnega rdečila, ki je v nasprotju s tistim v kamnu obstojnejši in deluje bolj naravno.

5. Ličenje oči po vzoru osemdesetih

Skladno z vračanjem modnih trendov iz 80. let, se vrača tudi način ličenja. Za večerne izhode bomo to jesen na veke nanašali živobarvna senčila, ki naj bodo enobarvna in fokus celotnega videza. Poleg živih barv bo še zlasti priljubljen disko način ličenja, ki zahteva nanos kombinacije kovinsko sijočih in mat senčk, rezultat pa je večerni videz, ki odseva v soju luči.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje