Letni horoskop za 2022: pripravljeni bodite na hitre spremembe

Magazin 25. Nov 202113:44 > 07. Dec 2021 09:28 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Zvezde napovedujejo, da bodo nekateri znaki doživeli hitre spremembe, pomembna pa je pripravljenost na te dogodke. Kaj vam napoveduje letni horoskop?

Za vsak znak velja enako: napredek v prihodnjem letu je odvisen od tega, koliko smo kot posamezniki pripravljeni sprejeti spremembe in nove ideje ter jih spustiti v življenje. Kakšno bo prihodnje leto za posamezne horoskopske znake?

Oven

Treba se bo malce umiriti in prisluhniti nasvetom. Ovni naj skušajo kar najbolj pomiriti svojo ognjevitost. Ko gre za kariero, lahko pričakujejo spremembe, ki bodo – ob njihovem sodelovanju – nadvse pozitivne. Na ljubezenskem področju lahko samski ovni pričakujejo preobrat v pozitivni smeri. Tisti, ki so v zvezi, naj se zavedajo, da ni nujno, da je vedno vse po njihovo, še napoveduje letni horoskop.

Bik

Osebe, rojene v tem znaku, bodo – ko gre za kariero – doživele svoj trenutek. Trud se bo obrestoval, saj zvezde kažejo na napredovanje in boljši zaslužek. V naslednjem letu bo Venera bolj poudarjena, tako da je mogoče pričakovati širitev družine. Tudi Jupiter in Mars dajeta lepe aspekte, ko gre za komunikacijo in medosebne odnose. Jupiter bo bikom stal ob strani tudi, ko gre za službo.

Dvojčka

Ta horoskopski znak bo prihodnje leto čutil vpliv Venere in Saturna. Na začetku leta bo stresno obdobje, ko gre za ljubezensko življenje. Sredi leta lahko dvojčki pričakujejo pozitivne obrate, saj se bo vse umirilo. Saturn jim daje vztrajnost, kaže jim pravo pot. Mars jih podpira pri kariernih dilemah. Nasvet za dvojčke se glasi: naj vaši cilji ne bodo previsoki in nerealni.

Rak

Čustveni raki se bodo preveč ukvarjali z drugimi in njihovimi zahtevami. A treba je skrbeti tudi za svoja čustva in potrebe, saj bodo le tako v skladu s seboj in okoljem. Mars, Saturn in Venera od rakov zahtevajo “prebujenje”. Začetek leta bo bolj naporen, že na pomlad pa se bodo zadeve spremenile. Ko gre za kariero, ni treba takoj zavreči nove zamisli, temveč je o njih boljše razmisliti. Če jih bodo sprejeli, bodo s tem vstopili v nov svet, ki prinaša uspeh.

Lev

Za ta horoskopski znak se napoveduje velik napredek v karieri. Zgodile se bodo spremembe, levi pa imajo podporo Jupitra. Saturn jih samo opazuje in usmerja, če bodo prisluhnili namigom, se bo vse odigralo v njihovo korist. Tisti, ki so v dolgih in stabilnih zvezah, se znajo odločiti za zakon. Samski levi si lahko obetajo novo ljubezen, ki jo bodo našli v svojem službenem okolju. Ko gre za zdravje, je poudarek na preventivi in rednih zdravniških pregledih, še kaže letnih horoskop.

Devica

V naslednjem letu bo vse minevalo v znamenju ljubezenskih odnosov in družinskih odnosov. Nastala bodo tudi nesoglasja, a bosta kombinacija Marsa in Jupitra poskrbela, da vse ostane pod nadzorom. Ta planeta zahtevata umirjenost in zdravo komunikacijo. Zaradi Marsa devicam dobro kaže tudi na kariernem področju, a bo treba še več pozornosti posvetiti doslednost.

Tehtnica

Posebno pozornost bo treba nameniti karieri. Pomembno je, da se tehtnice ne lotevajo finančnih podvigov, čeprav bodo imele zanimive ponudbe, temveč da dobro pretehtajo odločitve, kar jim ne bo predstavljalo težave. V nasprotnem primeru bodo doživele veliko prilivov in odlivov, tako da bodo na koncu na istem, samo energije bodo imele precej manj. Ko gre za družinske odnose, lahko pričakujejo nesoglasja, ki jim bodo vzela veliko časa. Venera in Mars dobesedno plešeta, tako da se napoveduje bogato ljubezensko življenje – tako za samske tehtnice kot tiste, ki so v zvezah, še kaže letni horoskop.

Škorpijon

Prihodnje leto bo to znamenje zelo plodno. Škorpijoni lahko pričakujejo napredek na kariernem področju. Imajo možnost večjega zaslužka. Napoveduje se tudi živahno družabno življenje, v katerem ta horoskopski znak iskreno uživa. Ko gre za ljubezen, bodo ključnega pomena zadnji meseci prihodnjega leta – vse, kar so si škorpijoni želeli, bo prišlo do njih. In ostalo.

Strelec

V prihodnjem letu se jim obeta nagrada za nagrado. Jupiter jim daje spodbudo, tako da bo leto 2022 za ta znak odlično, polno sreče in osebnih uspehov. Prav tako se odpirajo možnosti za delo v tujini ali za sodelovanje s tujimi partnerji, kar pomeni možnost selitve v tujino in začetek novega življenja. Jupiter in Saturn bosta dajala moč, pomembno pa je, da strelci ostanejo osredotočeni in da se zanašajo samo nase.

Kozorog

Leta 2022 lahko kozorogi pričakujejo tako nagrade kot kazen. Ko gre za kariero, bodo imeli veliko obveznosti, tako da bi se morali skorajda klonirati, če bi hoteli vse doseči. A vsekakor bodo uspešni, temu pa bo sledila še denarna korist. Pomembno je, da ta sredstva dajo na stran in da niso zapravljivi. Ko gre za ljubezen, se lahko soočijo z razhodom, če odnos ni najboljši. Konec leta bo obetavnejši. Družinski odnosi bodo napeti, sorojenci se lahko sprejo zaradi delitve imetja.

Vodnar

Prihodnje leto ne bo nič lahko. Če pa jim bo uspelo zbrati moč, vztrajati in ostati z nogami trdno na zemlji, lahko pričakujejo pozitiven izid. Prihodnje leto bo zahtevalo veliko odrekanja, a temu bo sledila nagrada – uspešnost na vseh področjih. V ljubezni se lahko nadejajo nepričakovanega (v pozitivnem smislu), saj bosta za to poskrbela Uran in Saturn.

Ribi

Leto 2022 bo tisto, ki bo ribam dalo veter v hrbet – prav zaradi Jupitra, ki je njihov angel varuh. To bodo začutili že konec tega leta. Zdaj jim nudi zaščito, a treba se je sprostiti in začeti verjeti vase. Le tako bodo ribe dosegle uspeh, še posebej pri  karieri. Pri ljubezni je na vidiku manjši “brodolom” na začetku leta, temu bo sledilo zelo lepo obdobje, še napoveduje letni horoskop.

Preberite tudi, katera so 3 astrološka znamenja, ki jih v letu 2022 čaka sreča.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!