Lindsey Vonn po koncu kariere prava modna navdušenka

Magazin 11. Nov 202215:30
Lindsey Vonn
Profimedia

Nekdanja alpska smučarka Lindsey Vonn po koncu smučarske kariere uživa v vsem, kar je nekoč zamujala, in postaja velika modna navdušenka.

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn je bila v času profesionalne kariere ves čas v smučarskih kombinezonih, zato jo je bilo le malokrat mogoče videti v elegantnih in šik opravah.

Po zimskih olimpijskih igrah leta 2018 pa se je poslovila od belih strmin in se posvetila vsemu tistemu, za kar je prej največkrat zmanjkalo časa in priložnosti.

Zdaj se ameriška zvezdnica izjemno rada udeleži tudi modnih revij in se rada pojavi na različnih tednih mode, saj modo enostavno obožuje in se z njo rada tudi poigra.

 Lindsey Vonn
Profimedia

Danes je njen stil mešanica elegance, visoke mode in ulične mode, vsekakor pa je zelo drzna in si upa privoščiti tudi modne izlete, ki si jih druge morda ne bi.

Tudi na nedavnem večernem dogodku je prijetno presenetila in si privoščila zanimiv klasično krojeni kostim, ki pa je bil vse prej kot strog ali dolgočasen.

Na dogodku se je pojavila v črtastem kostimu, ki je bil v izjemno privlačnih barvah in bilo je skoraj nemogoče, da je nihče ne bi opazil. Tudi modnim kritikom je bila izbira všeč, obenem pa je Lindsey pokazala, da je lahko tudi običajen kostim vse, samo dolgočasen ne.

 Lindsey Vonn
Profimedia

Zraven je nosila tudi čudovito malo torbico, ki je bila videti kot iz zlate dobe Hollywooda in je njeno celotno modno kombinacijo le še nadgradila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.